VG viser Martin Ødegaards Real Sociedad-debut

Pluss content

Lørdag får Martin Ødegaard sin debut for Real Sociedad. Kampen ser du eksklusivt som abonnent på VG+ – med Petter Veland som gjestekommentator.

VG-sporten

VG har sikret seg tre kamper med Real Sociedad i sommer. I tillegg til den første kampen, mot fjerdedivisjonslaget Lagun Onak lørdag 13. juli klokken 19.00, vil vi vise oppgjørene mot Alavés 31. juli og Osasuna 10. august. Også disse har kampstart 19.00.

Her ser du kampene, og får komplett oversikt over alle sommerens kamper på VG+.

Til Real Sociedads åpningskamp er Viasat-ekspert Petter Veland hentet inn som gjestekommentator.

– Martin Ødegaard er Norges største fotballstjerne på herresiden. Vi gleder oss til å vise disse kampene og gi abonnentene på VG+ enda mer god fotball i sommer. Og vi er spesielt glade for å ha fått med oss Norges fremste ekspert på spansk fotball til å kommentere åpningskampen, sier nyhetssjef i VG-sporten, Aslân Farshchian.

– Det knyttes selvsagt stor spenning til hvordan Martin Ødegaard kommer til å prestere i LaLiga. De skuelystne har allerede notert seg tekniske delikatesser på treningsfeltet, og hans tidligere lagkamerat Asier Illarramendi har sett stor forbedring i mentalitet og det defensive arbeidet. Lørdagens kamp mot det lokale blir ikke akkurat en sportslig utfordring, men en måte å få beina i gang og få hodet inn i tilnærmet konkurransemodus, sier Veland.

VG+ viser allerede en rekke treningskamper i sommer, deriblant fredagens oppgjør mellom Erling Braut Haalands Red Bull Salzburg og Feyenoord.

PS: På grunn av de tre Real Sociedad-kampene, er det blitt gjort noen endringer på sendeskjemaet for sommerens øvrige kamper. Her er ser du komplett kampoversikt.

.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder