England vraker Sterling etter krangel med Liverpool-spiller

Manchester City-stjernen Raheem Sterling blir ikke en del av England-laget som møter Montenegro i EM-kvalifiseringen torsdag.

Det bekrefter landslagssjef Gareth Southgate.

– Vi har tatt avgjørelsen ikke å vurdere Raheem til kampen mot Montenegro, sier han i en uttalelse.

Bakgrunnen skal være at Sterling fortsatt ikke hatt lagt fra seg uenighetene med Liverpools Joe Gomez fra søndags storkamp mellom Manchester City og Liverpool. Det hele startet i sluttminuttene av kampen, da Gomez lagde frispark i duell med Sterling,

The Telegraph skriver at Manchester City-spilleren skal ha konfrontert Gomez da han ankom samlingen, mens Liverpool-spilleren skal ha nektet å fortsette krangelen og trakk seg unna.

– Dessverre var følelsene etter søndagens kamp fortsatt sterke, fortsetter Southgate.

Ifølge The Telegraph skal Sterling ha beklaget overfor Gomez og resten av England-troppen.

– Både Joe og jeg har snakket ut, funnet ut av ting og gått videre. Vi driver med en idrett med mye følelser. Jeg skal innrømme at følelsene tok overhånd, skriver Sterling i en melding via sin Instagram-profil.

🦁🦁🦁

FA bekrefter at Sterling blir værende i troppen, som i tillegg til torsdagens kamp mot Montenegro møter Kosovo på bortebane søndag. England leder sin kvalifiseringsgruppe tre poeng foran Tsjekkia, som påførte «Three Lions» sitt første kvalifiseringstap på ti år for en måned siden.

– Følelsen min er at det var riktig overfor laget at vi foretok oss noe. Avgjørelsen ble tatt med enighet fra hele troppen. Det er viktig at vi støtter spillerne og fokuserer på torsdagens kamp, sier England-sjefen.

Liverpool vant storkampen 3–1, og har ni poengs luke ned til Manchester City på tabellen.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder