SENDTE USA VIDERE: Tim Weah (t.h.) jubler etter den herlige, og avgjørende, scoringen mot Qatar. Angrepsmakker Sebastian Soto (t.v.) kommer løpende til for å gratulere. Foto: Sergei Grits / TT NYHETSBYRÅN

Storfavoritt Frankrike må stoppe denne USA-duoen

I kveld spilles de tre siste åttedelsfinalene i U20-VM, og det franske stjernelaget er store favoritter før møtet med USA. Men skal det bli kvartfinale må PSG-talentet Tim Weah (19) og Hannovers Sebastian Soto (18) holdes i sjakk.

Her er tirsdagens oddstips!

Norsk Tipping har 7.00 i odds på USA-seier i oppgjøret som starter kl. 17.30. Frankrike kommer til kampen med tre seirer i gruppespillet, mens USA har haltet seg litt videre. Tim Weahs frekke scoring mot Qatar ble avgjørende.

Onsdag kan du vinne 29 millioner norsk kroner i Vikinglotto. Lever kupongen din gjennom Tipster!

Spissen, som i vårsesongen var på lån fra PSG til Celtic, skal i kveld opp mot en av sine beste kamerater fra junioravdelingen i den franske storklubben: Moussa Diaby.

Følg overgangsvinduet live i vår Silly Season-spesial

PSG-spiller Diaby har vært toneangivende for det franske laget så langt i U20-VM, men defensivt har ikke Bernard Diomedes mannskap imponert like mye.

les også

U20-exit etter Panama-seier – trener «Paco»: – Mitt ansvar

VM-HELT: Bernard Diomede gestikulerer underveis i Frankrikes oppgjør mot Saudi-Arabia for en drøy uke siden. Det er snart 21 år siden han tok VM-gull for Frankrike. Foto: KACPER PEMPEL / X02307

Diomede, som faktisk ble verdensmester for Frankrike i 1998 etter å ha spilt alle kampene i gruppespillet, bør uansett ha mer enn nok kvalitet i dette laget til å nå veldig langt, om ikke helt til topps, i turneringen i Polen.

les også

Ni (!) Haaland-scoringer blåste liv i VM-drømmen – slik kan Norge gå videre

Den største trusselen fra USA ligger i angrepstrioen. For nevnte Weah, sønnen til legendariske George, har definitivt kvalitetene til å skape trøbbel, selv om han ikke har imponert voldsomt så langt i mesterskapet.

Soto scoret begge målene da Nigeria ble slått 2–0 i den andre gruppespillkampen, og viste hvorfor han slapp til flere ganger for Bundesliga-klubben Hannover denne sesongen.

I tillegg starter trolig også 17-åringen Konrad de la Fuente i USAs angrep. Den 17 år gamle vingen er Barcelonas eiendom, og har så vidt fått prøve seg på klubbens reservelag.

les også

U20-VM: Se opp for disse stortalentene

Pluss content

De to andre åttedelsfinalene i kveld er NRK-sendte Japan – Sør-Korea (avspark 17.30) og Argentina – Mali.

VGs tips: Fransk triumf

Vi har kommet til åttedelsfinalene i U 20 VM. Turneringsfavoritten Frankrike har så langt innfridd. De sikret seg full pott i gruppespillet i konkurranse med Mali, Panama og Saudi-Arabia og 7–2 i mål.

USA endte på annenplass i gruppe D – bak Ukraina. USA ble før sluttspillet startet regnet som en turnerings-outsider. Har kommet til bra med sjanser i kampene sine, men ikke fått full uttelling.

Gitt Frankrikes favoritt-status har både Norsk Tipping og markedet for øvrig lagt seg lavt på fransk seier. 1,45 i odds er det vi har. Begge lag scorer til 2,15 er et mulig singlespill-alternativ. Spillestopp er kl. 17.25 i dag.

Kommersielt samarbeid

VG har et kommersielt samarbeid med Norsk Tipping, som innebærer at VG får en andel av inntektene fra spill i regi av tippeselskapet på våre plattformer. Norsk Tipping har ingen innflytelse på temavalg eller innhold, som utelukkende er basert på redaksjonelle vurderinger.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder