TILBAKE TIL ANFIELD?: Dersom Harry Redknapp slipper ham, kan Peter Crouch være aktuell for å havne under Roy Hodgsons vinger. Foto: PA Photos

Hodgson vil hente Crouch tilbake til Anfield

(VG Nett) Roy Hodgson skal være villig til å punge ut rundt 100 millioner kroner for å få tak i Crouch.

Lillian Holden
ARTIKKELEN ER OVER NI ÅR GAMMEL

Ifølge Daily Mail skal Crouch` tidligere lagkamerater Steven Gerrard og Jamie Carragher ha snakket svært varmt om den nåværende Totteham-spissen overfor sin nye manager.

Kan få pott til spillerkjøp

LIVERPOOL-BOSS: Roy Hodgson. Foto: AP

Til tross for at Liverpool ikke har den feteste pengesekken å handle spillere for, skal Hodgson ha fått grønt lys til å hente en spiller til dersom Javier Mascherano følger etter Rafael Benitez til Inter eller går til Barcelona.

Den spanske storklubben er ventet å rette blikket mot Mascherano etter det ble klart at Arsenals Cesc Fabregas blir på balløya.

Les også:Benitez lei av Crouch-syting

Redknapp vet ikke om han får handle

Om Hodgson får muligheten til å fortsette å bygge opp Liverpool med engelske spillere, kommer an på Harry Redknapp.

Tottenham-sjefen har ledet Crouch i to andre klubber i tillegg til Tottenham og kommer etter sigende kun til å kvitte seg med angriperen dersom Spurs-direktør Daniel Levy går med på å hente andre spillere. Redknapp har hatt følere ute på både Ashley Young, Luis Fabiano, Klaas Jan Huntelaar og Craig Bellamy.

Les også:Crouch sendte Tottenham til CL-kvalikk

Levy har ikke gitt noe klart svar på om Redknapp får lov til å handle, ifølge Daily Mail vil han først se om Tottenham klarer å ta seg videre til gruppespillet i Champions League. Da må Young Boys slås i to kamper.

Premier League

SVUTMP
1Liverpool12111028101834
2Leicester City128222982126
3Chelsea1282227171026
4Manchester City1281335132225
5Sheffield United12453139417
  • Champions League
  • Europaliga
  • Nedrykk

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder