BLÅ DUO: Maurizio Sarri og Eden Hazard, her fra ligacupoppgjøret mot Liverpool i september. Det endte med Chelsea-seier. Foto: Lee Smith / REUTERS

Sarri med klar beskjed til Hazard: – På tide å bestemme seg

Chelsea-stjerne Eden Hazard har kontrakt ut neste sesong med London-klubben, men har enn så lenge unnlatt å signere ny kontrakt. Det irriterer manager Maurizio Sarri.

ARTIKKELEN ER OVER ETT ÅR GAMMEL

• Her er søndagens oddstips

– Jeg mener det er på tide å bestemme seg, sier den italienske manageren ifølge The Guardian – med klar adresse til Hazards kontraktssituasjon.

– Kommer jeg til å sette meg ned med ham? Nei. Det er fordi jeg har ikke den makten. Jeg er manager, ikke president. Jeg styrer ikke markedet. Jeg kommer bare til å snakke med ham om hans posisjon på banen, fortsetter Sarri.

Det er ingen hemmelighet at London-klubben ønsker å forlenge med sin nummer 10. The Guardian skriver at klubben har tilbudt belgieren over 300.000 pund i uka, eller i overkant av 3,3 mill.

les også

TIPPESAK LØRDAG (ut tidlig): Her er Liverpool best i Europa: – Går rundt og klyper meg i armen

Hazard har enn så lenge ikke ønsket å skrive under, og har flørtet åpenlyst med den spanske giganten Real Madrid.

Husker du denne? Spekulerte om spinnvill byttehandel

Om 27-åringen ikke skriver under på en ny kontrakt, kan han gå gratis sommeren 2020. Da må Chelsea selge ham sommeren 2019 eller seinest januar 2020 om de ønsker å sitte igjen med penger for spilleren.

les også

Uventet Chelsea-helt sørget for seier med karrierens første hat trick

Onsdag kan du starte 2019 med å vinne cirka 42 mill. i Vikinglotto – lever inn din kupong her!

Hazard forsøker uansett å pleie forholdet til Chelsea-supporterne, har gjentatte ganger uttalt at han elsker dem og klubben og kom med oppløftende ord etter Boxing Day.

– Jeg vil bli en legende som Lampard, Terry og Drogba, sa han etter å ha scoret begge i 2-1-seieren over Watford. Målene kan du se her:

VGs tips: Chelsea-seier

Eden Hazard er i fyr og flamme for Chelsea for tiden. To mål i forrige kamp sikret seieren borte mot Watford (2–1) og nå venter en ny bortekamp. Palace har imponert i det siste, med sju av ni mulige poeng på de siste tre – og har blant annet tatt skalpen av selveste Manchester City.

les også

Messi om Ronaldo-rivaliseringen: – En fin epoke

Forrige runde viste laget imidlertid at de kan fly høyt og lavt. Ingen mål og 0–0 ble det mot dumpekandidat Cardiff. Maurizio Sarris Chelsea slipper ikke til veldig mye bakover (16 på 19 kamper), og med Eden Hazard i form tror vi bortelaget vinner London-derbyet.

Det får du 1,63 i odds på. Spillet må leveres før klokka 12.55, og ønsker du å se kampen, er TV 2 Sport Premium din venn. Lever inn spillet her!

Kommersielt samarbeid

VG har et kommersielt samarbeid med Norsk Tipping, som innebærer at VG får en andel av inntektene fra spill i regi av tippeselskapet på våre plattformer. Norsk Tipping har ingen innflytelse på temavalg eller innhold, som utelukkende er basert på redaksjonelle vurderinger.

Premier League

SVUTMP
1Liverpool22211052143864
2Manchester City23153564273748
3Leicester City23143648232545
4Chelsea2312383930939
5Manchester United239773627934
  • Champions League
  • Europaliga
  • Nedrykk

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder