GODT HUMØR: Ole Gunnar Solskjær på treningsfeltet sammen med en av sine assistenter Kieran McKenna mandag. Foto: Martin Rickett / AP

Solskjær om PSG-trekningen: – Jeg så på TV med sønnen min og sa «wow!»

MANCHESTER (VG) To dager før han ble ansatt som midlertidig manager, satt Ole Gunnar Solskjær (45) og så på Champions League-trekningen med sønnen Noah (18). Nå er det han som skal lede Manchester United i storkampen mot PSG.

Solskjær humrer når han får spørsmål om han på det tidspunktet i sine villeste fantasier hadde forestilt seg hva som kom til å skje i løpet av de neste to månedene.

– Selvfølgelig hadde jeg ikke trodd det, smiler nordmannen, som var i godt humør under pressekonferansen på Old Trafford før tirsdagens kamp.

les også

– Vi ble latterliggjort

Den 17. desember ble Manchester United trukket mot PSG i Champions League. På det tidspunktet var José Mourinho fortsatt manager. Men to dager senere ble Solskjær ansatt som midlertidig manager.

– Jeg så på TV med Noah (sønnen) og sa «wow, for en tøff utfordring!», sier Solskjær til VG.

Få siste nytt om Ole Gunnar Solskjær og Manchester United i vår Solskjær-spesial!

– Vi har gitt oss selv en god sjanse

På det tidspunktet var Manchester United i elendig form, og PSG virket som en nærmest uoverkommelig utfordring. Men siden den gang har styrkeforholdet endret seg drastisk: United har vunnet 10 av 11 kamper under Solskjær, mens Paris fortviler over at Neymar, Edinson Cavani og Thomas Meunier er ute med skade.

– Vi har gitt oss selv en god sjanse takket være måten vi har spilt på inn mot kampen. Vi er selvsikre og har funnet ut hvordan vi vil at laget skal se ut. Vi ser ut som et lag og er enige om hvordan vi skal tilnærme oss kamper. Hvis vi noen gang skal ha en mulighet til å vinne en slik storkamp, så er det nå, svarer Solskjær videre på VGs spørsmål.

Tidligere på dagen viste han frem noen triks foran kameraet under Uniteds trening:

Solskjær satt på podiet sammen med sin stjernespiller Anthony Martial og spøkte mye med franskmannen. Da det første franske spørsmålet kom fra pressen, valgte han å be Martial om oversettelse i stedet for å høre på den profesjonelle tolken gjennom høretelefonene sine.

– Han er en god oversetter, sier Solskjær og blunker etter å ha fått spørsmålet hvisket i øret av Martial.

les også

Han er nødt til å merke hvor elsket Solskjær er

Reagerte på spørsmål

Han virket litt mer oppgitt da han fikk spørsmål om det er «for enkelt» å si at dersom laget vinner mot PSG og Liverpool den neste halvannen uken, så er det nok til å overbevise ledelsen om at han burde få den permanente jobben.

– Ja, det er for enkelt, sier Solskjær, som gir uttrykk for at han er lei av å få spørsmål om den permanente jobben:

– Dere må endre manuset nå, for dere har så mange forskjellige måter å stille det samme spørsmålet på. Det blir for enkelt. Det er fortsatt noen måneder igjen av denne sesongen hvor jeg kan gjøre det jeg kan for klubben.

Premier League

SVUTMP
1Liverpool15141037142343
2Leicester City1511223592635
3Manchester City15102343172632
4Chelsea159243021929
5Wolverhampton Wanderers155822117423
  • Champions League
  • Europaliga
  • Nedrykk

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder