Velger Molde av kjærlighet

I svenske AIK fikk han ikke lov til å ha med sin leddgiktplagede kjæreste på bortekamper. I Molde får den dyktige midtstopperen David Ljung (25) kombinere fotball og kjærlighet.

- Vi er klar over Davids livssituasjon - og skal klare å finne en løsning, sier Molde-direktør Espen Silseth til VG. Ljung har to ganger besøkt Molde, begge gangene har kjæresten vært med - og mye tyder på at hun blir med Molde-gjengen på bortekamper fremover. I AIK ble ikke dette godtatt, og Ljung ble vraket til fordel for unggutten Benjamin Kibebe.

- Siden David ikke kunne være med på bortekampene, ble han utestengt fra alle kamper. Nå er det best for alle parter om han bytter klubb.

Molde-skryt

Midtstopperen er på det nærmeste enig med Molde om sin personlige kontrakt, mens klubbene akkurat har innledet forhandlinger.

- Vi håper at David skal kunne spille neste helgs kamp mot Bryne, sier Silseth. Ljungs agent Gunnar Gryner skryter av Molde.

- Molde har virkelig gitt et positivt inntrykk, sier han.

- Så her får Ljungs kjæreste være med på kampene?
- Vi kommenterer ikke den situasjonen i det hele tatt. Hovedmålet er at David skal få spille fotball igjen, sier FIFA-agenten.

- David er en av Sveriges beste midtstoppere, så jeg skjønner ikke at AIK kan behandle ham slik, sukker agent Gryner.

Mer om

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder