FAST GREP: Thomas Myhre i aksjon på landslagstrening i 2007. Nå vil han selge familiens hus for nesten 30 mill. Foto: Bjørn S. Delebekk VG

Tidligere landslagskeeper selger drømmehuset for 30 mill.

Thomas Myhre:  – Vil flytte av hensyn til familien

Megler: – Spektakulær bolig

Thomas Myhre (42) brukte syv år og atskillige millioner på drømmehuset. Nå er det til salgs for nærmere 30 mill.

Publisert:

– Det er ikke noe dramatikk bak salget. Det henger sammen med familielogistikken og tre barn som driver med alle mulige aktiviteter som håndball, fotball og sang på et helt annet sted enn der vi bor, sier Thomas Myhre.

Den tidligere landslagskeeperen og Premier League-spilleren har sammen med kona Benedicte Løge bestemte seg for å flytte fra Ulvøya. Boligen er oppgitt med et bruksareal på 353 kvadratmeter. Tomten er på drøyt 1,8 mål. Og er totalrenovert etter at Myhre kjøpte det for 12,3 millioner i 2006, ifølge eierskiftehistorikken på Finn.no.

Les også: Myhre blir manager for stjernene

– Jeg har brukte veldig mange millioner, masse krefter og utrolig mye tid for at huset skulle bli akkurat slik som det fremstår i dag, sier Myhre.

Han medgir overfor VG at han ikke har dårlig tid. Familien har ikke kjøpt ny bolig.

– Det er ikke sikkert det blir noe salg hvis ikke de rette pengene kommer på bordet, sier Myhre.

Drømmeboligen på Ulvøya innerst i Oslofjorden ble lagt ut for salg sist fredag. Ifølge eiendomsmegler Stian Pøhner i Nordvik & Partners har det allerede vært stor interesse. Tre privatvisninger er avholdt i helgen.

Husker du: Myhre fikk fem mill etter skattekrangel

– Dette er en av de mest spektakulære eiendommene på Ulvøya. Boligen ligger på selve «utsikten» på øya, men utsikt mot vest, sjø, innseilingen til hovedstaden og Holmenkollen, sier Stian Pøhner.

– Hvordan reagerer markedet på prisen, tror du?

– Det er en høy pris. Det fortjener også eiendommen. Men det blir spennende å se hvordan markedet reagerer, svarer Pøhner.

Eiendommen er helt ombygget etter at Myhre tok over for ti år siden. Ifølge prospektet bærer bygget preg av meget godt håndtverk med utstrakt bruk av kvalitetsmaterialer.

Det mangler ikke på luksusfølelse med store åpne rom og spiserom i tillegg til fire bad (et spabad), fem soverom, spisekjøkken, vinrom og dobbeltgarasje. I hovedetasjen er det 70 ledige kvadrat til kinorom, treningsrom og boder.

Disse lagene kommer langt i EM - og dette er tidenes fotballsang. Hør alt i VG Sportens nye podcast under:

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder