BLIR I GENK: Sander Berge (til venstre) sammen med Mats Møller Dæhli på landslagets trening tidligere denne uka. Foto: Heiko Junge NTB scanpix

Derfor blir Sander Berge i Genk

Sevilla har gitt opp å kjøpe Sander Berge (19) i dette overgangsvinduet. Det bekrefter agent Morten Wivestad overfor VG. Dermed fortsetter han i Belgia.

  • Morten Stokstad

– Vi har konkludert med at Sander blir i Genk, i hvert fall frem til nyttår. Sevilla har lagt inn flere bud, men alle parter er enige om at det ikke blir noen overgang i dette vinduet, sier Wivestad.

Berge om Sevilla: – Gledelig

VG har tidligere skrevet at den spanske klubben har lagt inn bud på 110 millioner kroner for den norske landslagsspilleren. Men Genk priser 19-åringen enda høyere.

Sander Berge har tenkt så lite som mulig på et mulig klubbskifte.

– Sander ser store muligheter til å utvikle seg videre i Genk. Uansett er han veldig avslappet til alt av spekulasjoner. Han har hele veien hatt fullt fokus på de to kommende landskampene, sier Wivestad, som tidligere på "Deadline Day" sendte Ghayas Zahid til kypriotiske APOEL.

Bakgrunn: Spansk storklubb byr 110 millioner for Berge

Wivestad og Zahid, Vålerenga-spiller siden tidlig i tenårene, reiser sammen til ferieøya fredag.

– Ghayas har fått en bra avtale, og det blir en stor og fin utfordring for ham med Champions League-spill denne høsten, sier den tidligere Lyn-spilleren, som driver agentselskapet Keypass sammen med kompanjongen Mike Kjølø.

Se også: Alle Premier League-overgangene

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder