GODSET-DIALOG: Flamur Kastrati var en del av Norges U21-tropp under sommerens EM-sluttspill. Nå kan Ezebirge Aue-spilleren være på vei til Strømsgodset. Foto: Erlend Aas / NTB scanpix

U21-landslagsspiller i dialog med Godset

Flamur Kastrati kan være på vei hjem til Norge

Strømsgodset er i dialog om å hente hjem U21-landslagsspiller Flamur Kastrati (21).

  • Jørgen B. Hoff
  • Marius Vik
ARTIKKELEN ER OVER SEKS ÅR GAMMEL

21-åringen var med i Norges tropp til U21-EM, og spilte én av kampene. Nå kan kantspilleren fra Oslo være på vei hjem fra tysk fotball.

Drammens Tidende skriver at Ezebirge Aue-spilleren, som fikk lite spilletid sist sesong, er ønsket av serietoer Strømsgodset.

VG vet med sikkerhet at Strømsgodset er i dialog om å hente U21-landslagsmannen og en avgjørelse er ventet i løpet av dagen.

Reiste tidlig ut

Kastrati startet karrieren i Grorud-klubben Grei før han gikk videre til Skeid og fikk sin 2. divisjonsdebut i en alder av 16.

Talentet ble lagt merke til ute på kontinentet og han imponerte såpass på prøvespill i nederlandske Twente at han ble tilbudt kontrakt med klubben i januar 2009.

Etter et låneopphold i 2. bundesliga-klubben Osnabrück ble han solgt til Duisburg sommeren 2011. I januar i år ble han løst fra kontrakten og gikk videre til Erzgebirge Aue

Ingen Fellah-overgang

Samtidig som Kastrati kan være på vei inn blir det neppe noen overgang til Godset for Vålerenga-spiller Mohammed Fellah (24) i sommer.

Det skal styret i Vålerenga ha satt ned foten for, skriver Drammens Tidende, som er opplysninger også VG kjenner til. 24-åringens avtale med osloklubben går ut etter sesongen.

(VG Nett/NTB)

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder