FRA OPPRYKK TIL ANDREDIVISJON: Petter Belsvik tar fatt på nye utfordringer i fotballens verden - denne gang i Larvik. Foto: NTB Scanpix
FRA OPPRYKK TIL ANDREDIVISJON: Petter Belsvik tar fatt på nye utfordringer i fotballens verden - denne gang i Larvik. Foto: NTB Scanpix

Opprykkstrener Belsvik fikk jobb i andredivisjon

Belsvik: - Gleder meg ekstremt til å være med på å utvikle klubben

FOTBALL

Petter Belsvik trente Stabæk opp i eliteserien, men kom ikke til enighet om ny kontrakt. Nå har han bestemt seg for å fortsette trenerkarrieren i Fram Larvik.

Publisert:

- Jeg har hatt flere tilbud, men dette var det klart mest interessante, sier 46 år gamle Belsvik til Østlands-Posten.

Han sier at Larvik som by trigget ham, men også de enorme fotballtradisjonene samt det faktum at Larvik ikke har hatt toppfotball på en stund var med i vurderingen.

- Fram har vært og skal bli en klubb å regne med igjen, forkynner Belsvik som overtar jobben etter Tom Helge Jacobsen.

- Fram var tydelig på at klubben ønsket meg. Den var også tydelig på strategi, ledelse og veien videre. Samtalene med klubbledelsen har inspirert meg, og jeg gleder meg ekstremt til å være med på å utvikle klubben, sier Belsvik.

Han legger ikke skjul på at målet må bli å gjøre Larvik-klubben til en av de beste i Norge igjen.

Fram Larvik spiller i 2. divisjon kommende sesong.

Takket av i Stabæk

For noen dager siden ble det kjent at Belsvik var ferdig som trener i Stabæk, etter å ha ledet klubben til opprykk.

- Når våre veier nå skilles, er det av den enkle grunn at Petter og Stabæk var uenige om veivalgene videre. Partene skilles som gode venner og en eller annen gang i fremtiden så kan det være våre veier krysses igjen, het det i pressemeldingen Stabæk sendte ut.

Da hadde Belsvik stått som hovedtrener gjennom det meste av klubbens tyngste periode i historien, med utkastelse fra Telenor arena, økonomiske problemer, slanket spillerstall og overgangssaken som rullet og gikk i mediene og i rettssalen.

- Til tross for stor motgang både på banen og utenfor banen så stod Petter rakrygget og representerte Stabæk på en fremragende måte, meldte Stabæk i sin pressemelding.

(Kilde: VG/NTB)