FULL KRANGEL: Fredrik Gulbrandsen (i midten) har gått i bakken, og LSK får straffespark. Sogndal-spillerne er rasende. Foto: NTB Scanpix

Gulbrandsen innrømmer at han filmet seg til straffe

Sogndal-trener Olsson: - Straffemålet blir veldig avgjørende

LILLESTRØM (VG Nett) Fredrik Gulbrandsen filmet seg til straffe og ordnet med det uavgjort for LSK. Sogndal-trener Jonas Olsson var tydelig oppgitt over at laget hans ikke fikk med seg tre poeng fra Åråsen.

Leif Wahl Paulsen
ARTIKKELEN ER OVER SEKS ÅR GAMMEL

- Straffemålet blir veldig avgjørende for kampen, for da får dem energi. Vi er sterke som orker å stå imot, for etter det er det lett at Lillestrøm stikker av med tre poeng, sier Olsson.

Under torsdagens uavgjortoppgjør på Åråsen gikk LSKs Fredrik Gulbrandsen ned inne i boksen etter en duell med gjestenes Ulrik Flo. Det var ingen kontakt mellom de to spillerne, og dommer Trygve Kjensli kom naturligvis i fokus da han valgte å peke på straffemerket.

Olsson var ikke i tvil om at dommerens avgjørelse var feil, og mente han kunne se filmingen helt fra Sogndal-benken.

- Det var ingen straffe. Han tar sjansen, gjør det bra og dommeren går på det.

Innrømmet filming

HEFTIF DISKUSJON: Dommeren kom i fokus da LSK ble tildelt straffe etter at Fredrik Gulbrandsen filmet seg til straffe for LSK. FOTO: NTB

Etter kampen la Fredrik Gulbrandsen seg flat overfor TV 2.

- Jeg er sikker på at han skal ta ut beinet og felle meg, men det gjorde han ikke. Da faller jeg, og da blir det jo filming. Rett og slett, sier LSK-spilleren.

- Jeg legger meg flat og beklager det. Det er ikke sånt som skal skje i fotball, legger han til.

Skuffede trenere

Selv om Lillestrøm hadde overtaket i andreomgang, var Sogndal-treneren langt fra fornøyd med at resultatet ble 2-2 til slutt.

- Vi er kjempeskuffet over at det ikke blir tre poeng. Vi har 2-0 og 2-1, og det er ikke lenge igjen. Nei, jeg er kjempeskuffet, sier Olsson.

LSK-trener Magnus Haglund synes derimot hjemmelaget hadde fortjent å stå igjen med alle poengene etter kampen.

- Vi er veldig overlegne i spillet og gjør en ok innledning på kampen. Vi havner i en vanskelig posisjon, men etter det kjører vi kampen veldig bra. Jeg er skuffet, jeg synes vi skal slå Sogndal hjemme, sier Haglund.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder