EGYPT-STJERNE: Mohamed Salah i kamp for Liverpool mot Portos Wendell.

Eksperten tror Salah forsvinner: − Jeg kan ta feil

Mohamed Salah har blitt kåret til månedens Liverpool-spiller både i august og september. Men forblir han hos de røde når kontrakten går ut etter 2022/23-sesongen?

Publisert:
Artikkelen er over ett år gammel

Her er alle våre oddstips!

Det tror ikke Sky Spors-ekspert - og tidligere Manchester United-stpiller - Gary Neville. Andre eksperter er ikke enig.

– Jeg tror ikke at han blir i Liverpool resten av sin karriere, sier Neville på Sky Sports' Overlap Forum om den 29 år gamle egypteren.

– Det er min personlige mening. Det har alltid vært mitt syn, men jeg kan ta feil.

– Premier League blir dårligere hvis Salah forsvinner. Se bare på folk som Cristiano Ronaldo, David Beckham, Kylian Mbappé, alt handler ikke om penger.

– Det er et prosjekt, og det er noe de må oppnå i livet. De må spille for visse klubber, de og oppleve visse ting. Jeg tror Salah må oppleve Real Madrid, Bernabeu. Real Madrid kommer tilbake. Jeg vet at det ikke er bra for øyeblikket i verken Barcelona og Madrid, men Salah ligner på dem som jeg nevnte. Jeg tror han vil ha det på CV-en på slutten av karrieren sin.

Her kan du se lørdagens oddstips!

Mohamed Salah startet sin seniorkarriere i egyptiske Al Mokawloon, fortsatte i sveitsiske Basel før han ble kjøpt av Chelsea. Det endte med utlån - først til Fiorentina, så til Roma - og endelig permanent overgang til Roma. Så signerte han for Liverpool sommeren 2017.

– Jeg synes Salah har gjort en utrolig jobb i Liverpool. Jeg har bare alltid følt at han vil ha med seg et Paris, et Real Madrid, et Barcelona, ​​og jeg tror han vil gjøre det. Men jeg kan ta feil!

Andre eksperter i debatten, Jamie Carragher og Paul Scholes, er uenige med Nevilles vurdering.

Scholes er klar på at egypteren «må bli i Liverpool» for å bli en av de beste spillerne i verden. Scholes var selv trofast mot Manchester United gjennom hele karrieren.

– Barcelona og Real Madrid har ikke så stor prestisje som for to eller tre år siden, mener Paul Scholes.

– Hvis Salah vil bli verdens beste fotballspiller, bør han bli i Liverpool. Bli i Premier League.

– De beste spillerne er her, dette er verdens beste liga nå. Vi har de tre beste trenerne i verden her, for de beste lagene. Så hvis han vil bli den beste spilleren på planeten, må han bli her, og Liverpool må betale ham.

Ifølge Liverpool Echo er forhandlingene allerede i gang om en mulig kontraktsforlengelse.

Carragher sier på det samme Overlap Forum at Salah «fortjener å få betalt det samme som andre toppspillere i ligaen får».

Jürgen Klopp har gjort klart at brasilianerne Alisson og Fabinho ikke kommer til å spille lørdagens kamp mot Watford. De kommer til å fly rett fra Brasil til Madrid, der det er Champions League-match mot Atlético Madrid.

VG-tips: Watford - Liverpool

  • Siden sist har Watford byttet manager fra Xisco Munoz til langt mer rutinerte Claudio Ranieri - mannen som førte Leicester City til ligagull for fem år siden. Italieneren kunne nesten ikke fått en tøffere motstander i debuten. For Watford har kun vunnet én av seks seneste ligamatcher (1-1-4), og i forsvaret er tre mann ute med skader.
  • Liverpool holder i 2.plassen, og er det eneste ubeseirede Premier League-laget etter syv runder (4-3-0). Var ikke helt på høyde med Manchester City i første omgang sist, men kom sterkere tilbake i en match spekket med topp underholdning (2-2). Har scoret minst to mål i seks av sine syv ligamatcher så et 1-0- handikappspill til 1,95 i odds kan vurderes.
  • I HUB-spillet er borteoddsen satt til 1,33 og du må spille før kl. 13.29. Kampen ser du på TV 2 Sport Premium.
Publisert:

VG er e-kommisjonær og har et kommersielt samarbeid med Norsk Tipping. Oddstips gir inntekter basert på historisk e-kommisjonær-omsetning. Norsk Tipping har ikke innflytelse på hvordan VG redaksjonelt omtaler innholdet - her står redaksjonen fritt.

Premier League

SVUTMP
1Arsenal20162245172850
2Manchester City21143453213245
3Manchester United2213453628843
4Newcastle United211010134122240
5Tottenham Hotspur22123741311039
  • Champions League
  • Europaliga
  • Nedrykk

Rabattkoder

Et kommersielt samarbeid med Kickback.no