Selnæs med beskyldning mot svensk spiss: – Tråkker på meg med vilje

ULLEVAAL STADION (VG) Ole Kristian Selnæs (24) mener den svenske spissen Marcus Berg (32) stemplet ham i låret med vilje.

En drøy halvtime ut i første omgang av den dramatiske 3–3-kampen ble trønderen liggende og vri seg i smerte etter at Berg hadde satt knottene i låret hans.

På TV 2 mente ekspert Jesper Mathisen at Berg «skulle vært sendt i garderoben», mens Brede Hangeland syntes det så «bevisst» ut.

les også

Norge-profiler reagerer på svensk uttalelse: – Vet ikke hva han har røyket

– Jeg vet ikke helt hva regelboken sier, men det er i hvert fall ikke tvil om at han tråkker på meg med vilje, sier Ole Selnæs til VG om situasjonen du kan se og bedømme selv her:

– Du mener det er med vilje?

– Ja. Det er det ikke så mye tvil om. Han har jo ett og et halvt sekund på å lande en annen plass enn på innsiden av låret mitt, så det er ikke så mye tvil om det.

– Hva synes du om det?

– Det er sånt som skjer i fotball. Det er ikke opp til meg å gjøre noe med det. Det er ikke noe jeg tenker på nå, men jeg regner med at hvis dommerne hadde sett det, så regner jeg med at det hadde fått konsekvenser, sier Selnæs.

les også

VG-børsen: Jarstein og King i hovedrollene

Han sier han ikke har fått noen unnskyldning fra Berg.

– Jeg sa til ham at «det der gjør du med vilje». Da flirte han bare, sier den trønderske midtbanespilleren.

VG huket tak i den svenske spissen i pressesonen etter kampen for å konfrontere ham med beskyldningen fra Selnæs.

– Jeg kan ikke huske den situasjonen. Men nei, absolutt ikke … Det er ikke noe jeg kan huske å ha gjort. Det var absolutt ikke gjort med vilje. Det var i så fall en uheldig situasjon, svarer Berg, som ga Selnæs et lite klapp på skulderen da han gikk forbi ham i pressesonen.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder