Klopp kritiserer banestormere: – Hvem vil se en mann som svinger med tissen?

Liverpool-manager Jürgen Klopp tar et oppgjør med supportere som tar seg inn på banen etter den absurde skaden til keeper Adrian.

– Dersom en supporter ikke kan holde seg eller stoppe seg selv, så bør supporterne rundt stoppe ham. Det er ikke morsomt. Det er galskap. Hvordan kan noe slikt skje?, sier Klopp på pressekonferansen før kampen ifølge Telegraph.

les også

Triumfen var nok størst for Klopp

Liverpools nye annenkeeper Adrian, som fikk sjansen i Alisson Beckers skadefravær, ble helten da Liverpool slo Chelsea i UEFA Supercup-finalen på straffer. Men nå er han usikker til lørdagens kamp mot Southampton. Det blir bestemt lørdag, ifølge Klopp.

Da Liverpool skulle feire trofeet skjedde det utrolige. Mens Liverpool-spillerne sto i ring og feiret, kom en banestormer med en løpende vakt hakk i hæl.

Det endte med at banestormeren «sklitakler» Adrian:

Blotte-eksempel

Ifølge Klopp kom uvedkommende seg inn på banen også etter finaletapet mot Manchester City i Community Shield-finalen, i hjemmekampen mot Norwich (4–1-seier) og ikke minst i Champions League-finalen (2–0-seier mot Tottenham).

les også

Klopp skrek i ekstase etter ny tittel: – ADRIAN, han er som Rocky!

Klopp hevder at det mange andre ser på som morsomt, kan være skummelt for spillere og støtteapparatet på banen.

– Du ser en mann som slenger med tissen. Hvem ønsker å se det?!, legger Klopp frem som et eksempel ifølge Telegraph.

Undertøysmodellen Kinsey Wolanski var kvinnen som løp ut på banen i Mesterligaen. Hun fikk enorm oppmerksomhet i etterkant:

– Vet ikke hva vi kan gjøre

– Det er som jenta i Champions League-finalen. Hun tjente penger. Jeg vet ikke hva vi kan gjøre.

Den populære tyskeren understreker hvor glad han er i klubbens supportere, men frir om at de holder seg på tribunen.

– Det er ikke morsomt. Jeg liker at vi ikke har gjerder på stadioner, men det betyr at supporterne må ta ansvar også, sier Klopp.

Kan ikke Adrian spille, må Andy Lonergran inn i mål. Dette har han vist tidligere:

VGs tips: Uavgjort

Southampton holdt følge med Burnley i drøye timen i forrige ukes åpningskamp - men så raknet det helt og laget røk 0–3. Nå er det ingen grunn til å få panikk i august. Men tar vi med avslutningen på vårsesongen så står So’ton uten eb ligaseier på seks forsøk.

Liverpool spiller sin tredje obligatoriske kamp på åtte dager, hvilket gir at spillerne ikke har fått mye hviletid etter onsdagens sene Supercup-finaletriumf i Istanbul. Og det tette kampskjemaet kommer i etterkant av et tett treningskampprogram i sommer.

Merseyside-klubben er så klart det beste laget, men gitt omstendighetene prøver vi en høyoddser til 4,70 for uavgjort. Spillestopp er kl. 15.55 og TV2 Sport Premium viser kampen.

Kommersielt samarbeid

VG har et kommersielt samarbeid med Norsk Tipping, som innebærer at VG får en andel av inntektene fra spill i regi av tippeselskapet på våre plattformer. Norsk Tipping har ingen innflytelse på temavalg eller innhold, som utelukkende er basert på redaksjonelle vurderinger.

Premier League

SVUTMP
1Liverpool16151040142646
2Leicester City16122239102938
3Manchester City16102444192532
4Chelsea169253124729
5Manchester United166642519624
  • Champions League
  • Europaliga
  • Nedrykk

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder