Daum passerte narkotest

(VG NETT) Christoph Daum (47) har tatt en ny hårtest for å renvaske seg for beskyldningene om narkotikamisbruk. Og denne gangen skal den tyske treneren ha passert testen.

Daum skulle etter planen ha tatt over ansvaret for det tyske landslaget i fotball for herrer til sommeren, etter at han hadde avsluttet sesongen med Bayer Leverkusen. Han fikk hverken avsluttet sesongen, eller begynt som landslagssjef.

Kokain og horer

For en drøy måned siden begynte Bayern München-manager Uli Hoeness å spre rykter om at Daum har hygget seg både med kokain og prostituerte, og Daum bedyret sin uskyld, og foreslo selv at han skulle ta en hårprøve måtte ta en hårprøve - en testform som med stor sikkerhet kan påvise om en person har brukt narkotika eller ei. I denne testen strøk Daum med glans.

Etter at den første hårprøven rømte Daum til Florida i USA. Her har han tatt en ny hårprøve.

- Jeg er ren

Det er American Medical Laboratory som har undersøkt hårprøven til Daum i USA, og denne viste ifølge Daum og hans advokat Rolf Stankewitz ingen spor av narkotiske stoffer, skriver den tyske avisen Bild.

- Dette viser at jeg er ren, sier Daum i en kommentar.

Skepsis i Tyskland

Men den amerikanske testen er ikke godt nok for ledelsen i Bayer Leverkusen. Klubbdirektør Rainer Calmund formulerer seg slik:

- Hvis Daum kommer med en test som viser at han er ren, så er det 1-1. Men han må score seiersmålet i Tyskland, sier Calmund.

Det er ingen tvil om at tyskerne har mottatt testresultatene fra USA med stor skepsis, og de mener åpenbart at han må renvaske seg i hjemlandet.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder