Hva er dette?

FORBANNET: José Mourinho reagerte sterkt da Chelseas assistenttrener Marco Ianni (t.h.) feiret foran Manchester United-benken på Stamford Bridge. Foto: DYLAN MARTINEZ / Reuters

Neville mener Chelsea-assistent burde sparkes: – Skammelig

Chelsea-assistent Marco Ianni (36) får knallhard kritikk etter å ha feiret lagets utligning foran Manchester United-benken.

 • Arilas Berg Ould-Saada

Artikkelen er over ett år gammel

 • Her er mandagens oddstips

Manager Maurizio Sarris høyre hånd var en ukjent figur frem til lørdag, men havnet midt i rampelyset da hans feiring fikk United-sjef José Mourinho til å se rødt.

Den hardt pressede portugiseren reagerte sterkt på at Ianni feiret foran Manchester United-benken etter Ross Barkleys 2–2-scoring fem minutter på overtid.

les også

Alsaker om Mourinho-kaoset: – Kan jo forstå at han blir provosert

Nå mener Phil Neville, tidligere Manchester United-spiller og nåværende landslagstrener for Englands kvinnelandslag, at episoden bør få alvorlige konsekvenser for Ianni.

Tipster gir deg ferske oddstips hver dag – sjekk våre siste anbefalinger!

– Hvis jeg var Maurizio Sarri, så ville jeg sørget for at den fyren får sparken fra klubben, lyder den nådeløse dommen fra Neville ifølge Daily Mail.

Her kan du se den mye omtalte situasjonen:

Gir Sarri ansvar for straff

– Det er rett og slett en skam. Ingen klasse, ingen ydmykhet. Han går rett i ansiktet på Mourinho, Michael Carrick og Manchester United-benken og feirer opp i ansiktet deres. Det er virkelig skammelig, sier den tidligere landslagsspilleren.

Han mener Mourinho er «uskyldig denne gangen».

Ifølge Daily Star er ledelsen i Chelsea rasende på Ianni etter hans oppførsel i overtidsdramaet på Stamford Bridge. Assistenten kan angivelig vente seg både straff fra fotballforbundet og en bot internt i klubben.

les også

Lukaku kalles «respektløs» etter Juventus-uttalelser

Sky Sports hevder at Chelsea har gitt manager Sarri det fulle ansvaret for å bestemme hva slags konsekvenser den kontroversielle feiringen burde få. Chelsea-manageren unnskyldte seg overfor Mourinho etter episoden.

– Assistenten hans var veldig uhøflig, men Sarri tok hånd om situasjonen. De har begge gitt meg en unnskyldning, og den aksepterer jeg. For meg er dette over nå, sa Mourinho om dramaet lørdag.

Bryter ut i latter av Mourinho-fall:

VGs tips: Arsenal-seier

«Slaget på Stamford Bridge» har vært helgens store samtaleemne i engelsk fotball, men det gjenstår fortsatt én kamp i Premier League-runden. Mandag kveld skal Arsenal forsøke å holde sin strålende form gående når Leicester kommer til besøk i hovedstaden.

Tipster gir deg ferske oddstips hver dag – sjekk våre siste anbefalinger!

«The Gunners» har virkelig funnet flyten under trener Unai Emery: Ni strake seirer, alle turneringer inkludert, er imponerende, men det var spesielt det overbevisende spillet i 5–1-seieren borte mot Fulham i forrige kamp som virkelig ga fansen troen på at det kan bli en meget god sesong.

Nå møter de et Leicester-lag som har hatt store svingninger i resultatene denne høsten. Hjemmetapet mot Everton sist (1–2) var ikke særlig imponerende. De har dessuten tapt de syv siste bortekampene mot Arsenal, en motstander de ikke har slått borte siden 1973.

Vi anbefaler et spill på Arsenal-seier til 1,45 i odds. Kampen vises på TV 2 Sport Premium. Spillestopp er klokken 20.55.

Kommersielt samarbeid

VG har et kommersielt samarbeid med Norsk Tipping, som innebærer at VG får en andel av inntektene fra spill i regi av tippeselskapet på våre plattformer. Norsk Tipping har ingen innflytelse på temavalg eller innhold, som utelukkende er basert på redaksjonelle vurderinger.

Premier League

SVUTMP
1Liverpool34302275264992
2Manchester City34223986345269
3Chelsea341861063461760
4Leicester City34178964323259
5Manchester United331510856332355
 • Champions League
 • Europaliga
 • Nedrykk

Mer om

 1. Tippetips
 2. Premier League
 3. Chelsea FC
 4. Manchester United
 5. Arsenal FC

Flere artikler

 1. Mourinho slipper med advarsel etter Chelsea-bråket

 2. Lukaku kalles «respektløs» etter Juventus-uttalelser

 3. Scholes fyrer løs mot «alle» i United: – Liverpool ler av oss

 4. Alsaker om Mourinho-kaoset: – Kan jo forstå at han blir provosert

 5. Mourinho fikk tyn for reaksjon – mener han blir forskjellsbehandlet

 6. Pires: – Zidane ville være et godt valg for Chelsea

Fra andre aviser

 1. Chelsea-trener fikk Mourinho til å rase. Nå får han straff.

  Aftenposten
 2. Chelsea-trener jublet foran United-benken. Da kokte det over for Mourinho.

  Aftenposten
 3. Chelsea-trener bøtelagt for kontroversiell feiring

  Aftenposten
 4. Chelsea-trener jublet foran United-benken. Da kokte det over for Mourinho.

  Fædrelandsvennen
 5. Chelsea-trener bøtelagt for kontroversiell feiring

  Bergens Tidende
 6. Chelsea-trener bøtelagt for kontroversiell feiring

  Fædrelandsvennen

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder