BALLEKEN: Stefan Johansen og datteren Sophia lekte seg på det tomme Ullevaal-gresset lenge etter kampslutt. Foto: Bjørn S. Delebekk / VG

Johansen feiret med datteren Sophia (2): – Koselig

ULLEVAAL (VG) Landslagskaptein Stefan Johansen (27) satte punktum for en drømmevår sammen med datteren på det tomme Ullevaal-gresset.

Alle hadde forlatt banen, men kapteinen ble sittende igjen – alene med datteren Sophia (2) og en ball som de lekte med.

– Det var hennes første landskamp, så det var artig for henne å være med. Hun begynner sikkert å bli litt trøtt, sier Johansen til VG, med datteren på slep etter 1-0-seieren mot Panama.

les også

Johansen trolig i kontraktsforhandlinger etter ferien: – Stortrives i London

Fulham-profilen, som stadig vekk blir avbrutt av at datteren drar ham i buksebenet, giftet seg med barndomskjæresten Pernille Johansen i fjor sommer. Høsten i forveien ble de foreldre til Sophia.

– Det er lenge siden jeg har sett henne, så det var koselig. De dro hjem før play off-finalen, og så kommer de ned nå, så drar vi på ferie i morgen, sier pappa Johansen.

SI HADE: Stefan Johansens datter Sophia vinker farvel. Nå skal hun på ferie til Dubai. Foto: ARILAS BERG OULD-SAADA / VG

Han gir Sophia et stort kyss midt på munnen.

– Det var koselig å se henne igjen, så hun fikk leke litt på banen. Hun begynte å skrike da hun så meg der, så hun fikk være med ut på banen, og så inn i garderoben. Hun synes det var artig å møte guttene, sier Johansen.

– Det var artig. Ikke sant, Sophia?

les også

Stefan Johansen giftet seg med Pernille (26) – stjerne på gjestelisten

Datteren prøver å løpe ut til landslagets spillerbuss, men holdes igjen. «Du må være her. Kom til pappa!» Men snart bærer det til mer eksotiske strøk.

– Det blir Dubai i morgen. Det blir godt nå. Jeg kjenner jeg er sliten etter en lang sesong, så det blir fantastisk deilig, sier Johansen.

Giftet seg med barndomskjæresten

Han har god grunn til å ta seg et langt avbrekk. Denne sesongen har han vært med på å ta Fulham tilbake til Premier League, trolig gjort seg fortjent til en ny og lukrativ kontrakt i London-klubben, og vært kaptein på et norsk landslag som har vunnet fire av fire kamper på våren.

– 2018 har startet helt konge. Vi får passe på å fortsette med det, sier Johansen og gliser.

Han plukker opp datteren: «Si hade da, Sophia!»

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder