Neymar tilbake fra skade med perlescoring

(Brasil - Kroatia 2–0) For første gang siden 25. februar var Neymar (26) tilbake i aksjon på fotballbanen og det markerte han med en skikkelig perlescoring, elleve dager før VM begynner. Også Roberto Firmino (26) bekreftet at mesterskapsformen er i anmarsj.

Det var på forhånd annonsert at den brasilianske superstjernen skulle spille andre omgang, men det var ikke annonsert at han skulle sette fyr på kampen etter bare tjue minutter på banen.

Han dro seg inn i banen, forserte forbi tre kroater og dundret ballen i mål via tverrliggeren over målvakt Danijel Subašić.

Neymar-skade verre enn ventet: Ute i tre måneder

Firmino-lobb

Timingen kunne knapt vært bedre: Brasil slet med å spille seg til store sjanser i privatlandskampen i Liverpool og Neymar var avhengig av en god opplevelse før VM, som starter om elleve dager.

Dermed økte favorittstempelet enda to hakk foran Brasils deltakelse i Russland.

Resten av kampen var en heller forglemmelig affære på Anfield, men begge lag gikk hardt inn i duellene og Thiago Silva og Gabriel Jesus måtte begge ta telling etter å blitt taklet hardt.

I kampens aller siste sekund lobbet Liverpool-stjerna Roberto Firmino inn 2–0 på sin egen hjemmebane.

VM-truende skade

Skaden han pådro seg i ligakampen mot Marseille 25. februar så lenge ut til å kunne holde han ute av det store mesterskapet denne sommeren.

Den brasilianske superstjernen har fått sin behandling hjemme i Rio de Janeiro og fått tillatelse av PSG til å kun fokusere på å bli klar til VM.

Ekstra viktig er nok VM-deltakelsen for Brasils nummer 10, som ble skadet i kvartfinalen mot Colombia i VM på hjemmebane for fire år siden og mistet den katastrofale 1–7-semifinalen mot Tyskland.

Brasil VM-åpner mot Sveits 17. juni.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder