BLODIG LØRDAG: Wayne Rooney måtte rett i garderoben etter å ha knekt nesen sist lørdag. Foto: Susan Walsh / AP

Rooneys svenske kjempesmell: - Et uhell

Svenske Axel Sjöberg knekte nesen på Wayne Rooney i USA. Men 32-åringen bærer ikke nag etter den voldsomme smellen.

ARTIKKELEN ER OVER ETT ÅR GAMMEL

I sin fjerde MLS-kamp scoret endelig den tidligere landslagskapteinen lørdag. Men det var engelskmannens nese som fikk mest oppmerksomhet i Washington.

Etter en voldsom kollisjon med den svenske midtstopperen fløt blodet.

les også

Zlatans hattrickshow: Tre mål på 24 minutter

– Det var et uhell, sier Rooney ifølge Washington Post. Han er fortsatt preget av smellen og har uttalt seg på en pressekonferanse i regi av klubben DC United.

Spissen knakk nesebeinet og måtte sy fem sting.

– Det ser ikke så bra ut med blåveisen, men det kjennes helt ok, sier Wayne Rooney.

– Det er slike ting som hender. Jeg har hatt noen nesebrudd i min 16 år lange karrière. Jeg er vant til det.

27 år gamle Sjöberg var selv forskrekket etter smellen. Den kom helt på slutten av matchen - hvor DC United desperat forsvarte 2–1-ledelsen på en corner.

– Jeg var litt småsjokkert faktisk. Han begynte å blø veldig fra nesen. Først visste jeg ikke en gang at jeg hadde truffet ham, sier Colorado Rapids-midtstopperen til Aftonbladet.

Tidenes toppscorer både i Manchester United og på det engelske landslaget, har ikke fått noen drømmestart etter overgangen fra Everton. Men etter to strake tap kom han endelig på scoringslisten til klubben som ligger som nummer 11 i avdeling av MLS.

les også

Wayne Rooney ble pappa igjen

DC United spiller sin neste kamp i Canada søndagh. Mot Montreal Impact med blant annet tidligere Sogndal-spiller Jukka Raitala i backkjeden. Storstjernen vil på banen med brekt nese og må regne med tøff behandling.

– Jeg er ikke så hoven, jeg har ikke hatt problemer med å sove og jeg kommer til å spille videre som vanlig. Men det kommer så klart til å gjøre vondt om jeg får en smell i ansiktet, sier Wayne Rooney.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder