ADJØ? Antonio Conte kom til Chelsea fra italienske Juventus. Nå kan han være ferdig i klubben før kontrakten hans egentlig går ut. Foto: TONY O'BRIEN / X03815

Hevder Conte er ferdig i Chelsea etter sesongen

Chelsea og manager Antonio Conte kommer ikke til å fortsette samarbeidet neste sesong. Det hevder britiske Daily Mail.

 • Jonas Wikborg

Artikkelen er over to år gammel

Tabloidavisen, som er blant Englands aller mest leste, hevder å vite at de to partene ligger an til å avslutte samarbeidet ett år før kontrakten til italieneren går ut.

– Chelsea har startet å søke etter sin neste manager, og sjansen for at Antonio Conte forlater etter sesongen bare øker og øker. Italieneren er klar til å flytte på seg, forklarer avisen.

Conte ledet Chelsea til seriegull på første forsøk, men maktet ikke å ta The Double ettersom Arsenal ble for sterke i FA-cupfinalen.

Denne sesongen har det gått tråere i Premier League. London-laget er på tredjeplass, et lite poeng bak Manchester United, men med 16 poeng opp til suverene City på topp.

Det er sjelden stille rundt den karismatiske italieneren, som er kjent for sine ville jubelscener på sidelinjen. Etter forrige sesongs seriegull ble det rapportert at han ikke var fornøyd med hvordan klubben oppførte seg på overgangsmarkedet. I tillegg frøs han stjernespiss Diego Costa ut av klubben, og i de siste dagene har han hatt en ordkrig mot United-manager José Mourinho.

Klovn, demens og kampfiksing. Stjernemanagerne er ikke nådige:

Daily Mail skriver likevel at det ikke kommer til å skorte på tilbud for den karismatiske manageren dersom hans arbeidsforhold med Chelsea tar slutt.

les også

Frustrert Conte om Chelsea-situasjonen: – Det er umulig

De skriver at PSG er et sannsynlig stoppested for Conte, og at Real Madrid kommer til å ha øynene åpne skulle de finne på å skille lag med Zinedine Zidane.

Men hvem skal i så fall ta over Chelsea? Daily Mail skriver at London-klubben nok en gang vender nesen mot Contes gamleklubb Juventus. Massimiliano Allegri samt eks-Barcelona-manager Luis Enrique er ifølge avisen favorittene til å overta etter Conte. I tillegg skal Napoli-manager Maurizio Sarri være i søkelyset.

Premier League

SVUTMP
1Liverpool29271166214582
2Manchester City28183768313757
3Leicester City29165858283053
4Chelsea29146951391248
5Manchester United29129844301445
 • Champions League
 • Europaliga
 • Nedrykk

Les også

Mer om

 1. Premier League
 2. Engelsk fotball
 3. Chelsea FC

Flere artikler

 1. Bekreftet: Antonio Conte har fått sparken

 2. Ekspert om Chelseas krisetap: – Lignet en 90 minutters begravelse for Conte-æraen

 3. Conte med syrlig Chelsea-stikk: – Jeg er en katastrofe

 4. Liverpool-floppen skal løse Chelseas scoringsproblemer

 5. Mourinho-stikk til Chelsea etter cupfinaletap

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder