MØTER GAMLE LAGKAMERATER: Zlatan Ibrahimovic kan få en het mottakelse i Milano i kveld. Foto: AFP

Forventer Zlatan-hets

... men svensken forventer varm mottakelse fra eks-lagkamerater

(VG Nett) I kveld returnerer Zlatan Ibrahimovic til Giuseppe Meazza stadion - for å senke Inter. Hjemmefansen har tenkt å uttrykke hva de mener om det.

Vidar Enerstvedt
ARTIKKELEN ER OVER TI ÅR GAMMEL


Inters tilhengere hadde mye å juble over de tre årene svensken spilte for klubben. Men at han forsvant til Barcelona kan være hardt å svelge for fansen. Hets er ikke akkurat uventet.

VG LIVE:Inter-Barcelona og 7 andre CL-kamper kl. 20.45!

- Ibrahimovic er intelligent nok til å forstå at det kan skje, sier Inter-president Massimo Moratti til Tuttosport.

- Det vil ikke være noe merkelig i det. «Ibra» kommer til å spille sin egen kamp, akkurat som Samuel Eto'o vil. Begge er store fotballspillere, mener Inter-presidenten.

Den svenske avisen Aftonbladet har snakket med journalist Andrea Ramazotti i Corriere dello Sport. Han forteller at fansen har planlagt å vise budskapet på et stort banner.

- Mange lurer på hva som kommer til å bli formidlet. Men det kommer definitivt ikke til å være noe trivelig budskap, sier Ramazotti til Aftonbladet.

SOMMERMINNER: Dette bildet er fra Inters treningsleir i California 20. juli. Det er et av de siste bildene som er tatt av Zlatan og Mourinho sammen. En uke senere var supersvensken klar for Barcelona. Foto: AFP

- Vet ikke hva jeg skal vente meg

Zlatan forteller at han forventer varm mottakelse fra sine tidligere lagkamerater, som han har opplevd fantastiske stunder sammen med. Men det kan fort bli annerledes med de varmblodige italienske fotballsupporterne.

- Fra fansen vet jeg ikke hva jeg skal vente meg. Jeg reiser dit for å gjøre mitt beste og håper at vi vinner. Jeg hører rykter om hvilken mottagelse jeg vil få, men selv har jeg ikke hatt tid til å tenke på det. Vi får svaret når kampen begynner, sier superstjernen ifølge Expressen.

Les også:Zlatan ordnet Barca-seier

Naturlig nok er det blitt mye oppmerksomhet rundt at både Zlatan og Samuel Eto'o møter sine tidligere lagkamerater. Zlatan hevder han ikke bryr seg om det.

Les også:Mourinho vil møte Zlatan med en klem

- For meg er dette en mediegreie. For andre er det sikkert interessant å prate om, men jeg bryr meg ikke. Jeg er her og han er der. Jeg er lykkelig og det er sikkert han også, sier Zlatan.

Se mer statistikk for Champions League på VG Live.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder