TIL ELFSBORG: Tidligere Start-keeper Kenneth Høie har funnet ny, svensk klubb i tidligere Stabæk-trener Jörgen Lennartssons Elfsborg. Foto: Scanpix

Høie fikk Sverige-napp

Kenneth Høie har slitt med å finne ny klubb. Nå blir han løsningen på svenske Elfsborgs keeperproblem. 32-åringen har fått kontrakt fram til EM-pausen.

ARTIKKELEN ER OVER SYV ÅR GAMMEL

- Kenneth er en erfaren og rutinert målvakt som har spilt mange år i norsk eliteserie. Han har dessuten erfaring fra landslagsspill på flere nivåer. Det er en reaksjonsrask keeper som er god med føttene og meget atletisk, sier Elfsborg-trener Jörgen Lennartsson til klubbens nettsted.

Den tidligere Stabæk-treneren kjenner godt til Høie, som var førstekeeper i Start fra 2007 til i fjor. Han takket nei til ny kontrakt med Kristiansand-klubben, men har slitt med å finne seg en ny arbeidsgiver.

Redaksjonelt samarbeid

Se Eliteserien og OBOS-ligaen direkte på Dplay og Eurosport Player

Nå skal han erstatte skadde Kevin Stuhr Ellegaard i Elfsborg fram til EM-pausen i mai. Det skal spilles 12 serierunder i Allsvenskan mellom 31. mars og 24. mai.

- Det er deilig å være klar. Første kontakt var sist torsdag, så dette har gått fort, men jeg følte umiddelbart at det var et tilbud som lokket meg, sier Høie.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder