Mourinho: - Drogba vil gjøre alt for å slå meg

(VG Nett) Inter-manager Jose Mourinho tar imot gamleklubben Chelsea og Didier Drogba i kveldens Champions League-kamp. Det tror Mourinho kommer til å bli en knalltøff affære.

Øyvind Knoph Askeland
ARTIKKELEN ER OVER NI ÅR GAMMEL

Chelsea har tatt turen til Italia i anledning åttedelsfinalen i Europas gjeveste klubbturnering, og de to lagenes managere forventer en tett og jevn kamp.

VGLIVE:Følg Inter-Chelsea direkte fra klokken 20.45

- Jeg kjenner laget deres godt, men det betyr ikke at det blir noe enklere. Da jeg møtte Porto første gang etter at jeg gikk til Chelsea, visste jeg alt om spillerne og spillsystemet. Likevel fikk vi problemer, sier Mourinho til Inters hjemmeside.

VG Nett-leser:Som regel har jeg ikke troa på at Inter skal gå videre i CL mot et lag som har så høy status, men jeg føler meg faktisk ganske sikker.
Hvem tror du vinner? Si din mening!

En som garantert vil gjøre alt i sin makt for å ødelegge for hjemmelaget i kveld, er Didier Drogba. Chelsea-spissen har scoret til sammen 22 mål denne sesongen, og Mourinho tror hans tidligere elev vil markere seg.

- Jeg er sikker på at Didier vil gjøre alt for å vinne. Han kommer til å jobbe knallhardt for å slå meg, det er jeg ikke i tvil om, sier Mourinho.

JEVNT: Chelsea-manager Carlo Ancelotti er sikker på at det blir et spennende oppgjør i kveldens kamp i Milano. Foto: AFP

Begynte ordkrigen

Tidligere denne uken startet ordkrigen mellom Mourinho og Chelsea-manager Carlo Ancelotti. Den tidligere Milan-sjefen skal blant annet ha sagt at hele Italia ønsker at Chelsea skal slå ut Inter.

Les også:- Hele Italia heier på Chelsea

Det tilbakeviste imidlertid Ancelotti tirsdag.

- Jeg har aldri sagt noe slikt. Jeg respekterer Inter, de var mine rivaler i mange år og jeg vet at vi må spille opp mot vårt beste for å vinne, sier han.

Men Ancelotti, som langet ut mot Jose Mourinho i sin selvbiografi i fjor, fant likevel tid til å rakke ned på kollegaen.

- Det er sant at ingen har vunnet noe med Chelsea etter ham, men det var en eller annen fyr som heter Grant som ikke gjorde det så verst og kom til Champions League-finalen (i 2008), sa han ifølge Daily Mail.

- Spiller for å vinne

Både Inter og Chelsea er to lag som er vant til å spille for å vinne kamper, og styrer stort sett de fleste oppgjørene. I kveld ønsker begge lagene et godt resultat, men Mourinho tror ikke det betyr at det blir en kjedelig 0-0-kamp.

- Jeg kan ikke huske at Chelsea noen gang har spilt for å forsvare et 0-0-resultat. Slik er det også med Inter. Derfor forventer jeg en velspilt og spennende kamp, og jeg vil bli skuffet om jeg ikke får det. Vi vil vinne og vi spiller for å vinne, og vi kommer ikke til å spille defensivt bare fordi vi møter Chelsea, forklarer Inter-manageren.

Sportsinteressert?Følg VG Nett-sporten på Facebook!

Chelsea-sjefen, er langt på vei enig med Mourinho.

- Det vil bli en svært jevn kamp på grunn av styrken i begge lagene og ønske om å vinne i turneringen. Det kommer til å bli et fantastisk oppgjør, sier Ancelotti til klubbens hjemmeside.

Se mer statistikk for Champions League på VG Live.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder