Ten Hag etter Manchester United-nedtur: − Det er uakseptabelt

(Aston Villa - Manchester United 3–1) Manchester United-manager Erik ten Hag var svært misfornøyd med eget lag etter et ampert møte med Unai Emerys Aston Villa.

Publisert:

Manchester United ankom Villa Park med tre strake seire, men med Unai Emery som manager for første gang var det Aston Villa som klinket til med 3–1-seier.

– Vi taper kampen på grunn av starten i begge omgangene, det er uakseptabelt. De virket friskere, sier United-manager Erik ten Hag til BBC.

– Resultatet er klart, det lyver ikke. Du får alltid det du fortjener i fotball. I dag var vi ikke bra nok, fortsetter nederlenderen.

– Vi visste at de ville komme ut med en ny følelse og ny manager. Vi forventet det, men i kamper som dette kommer du til å tape hvis du ikke er på i de første 20 minuttene, sier Uniteds venstreback, Luke Shaw, til BBC.

UMIDDELBAR SUKSESS: Det blir en god kveld for Unai Emery (t.h.) etter sin første Aston Villa-kamp som manager.

– Supporterne var fantastisk, og spillerne fulgte planen på en bra måte. Vi har spillere med gode ferdigheter. Måten vi spilte de 90 minuttene på vil gi optimisme, men vi må først jobbe hardt for å fortsette utviklingen, sier Emery til BBC.

Aston Villa kom fra et knusende 0–4-nederlag mot Newcastle, men det tok ikke lang tid før det ble hjemmejubel mot Manchester United.

Allerede i det syvende minutt ble Leon Bailey spilt fri av Jacob Ramsey, og i gjestenes felt sendte han sikkert ballen forbi Manchester United-keeper David de Gea.

Bare fire minutter senere måtte de Gea se nok en ball i nettet bak seg, da Lucas Digne bøyde inn et nydelig frispark:

Manchester United fikk etter hvert ristet av seg sjokkstarten, og både Cristiano Ronaldo – kaptein for dagen – og unggutten Alejandro Garnacho fikk store muligheter.

Begge to ble stoppet av en god Emiliano Martínez i Aston Villa-buret.

Den argentiske sisteskansen måtte imidlertid kapitulere like før pause. Shaw banket til fra distanse, og da skuddet gikk via Ramsey var Martínez utspilt og gjestene fikk med seg en redusering i garderoben.

Håpet var definitivt tent, men bare fire minutter etter pause fikk Ramsey sin revansje etter det uheldige selvmålet.

Ollie Watkins sendte ballen 45 grader ut til Ramsey, og 21-åringen svarte med å banke ballen opp i krysset.

Det ble altså både scoring, målgivende og selvmål på Ramsey søndag ettermiddag. Ifølge OptaJoe er han kun den fjerde spilleren i Premier League-historien som noterer seg for alle de tre i samme kamp.

Resten av omgangen ble preget av flere opphetede situasjoner. Den første da Ronaldo og Villa-stopper Tyrone Mings barket sammen. VAR-sjekket et mulig rødt kort på Ronaldo, men den portugisiske superstjernen ble stående med det gule.

Ikke mange minutter senere var det Lisandro Martínez som luktet på det røde kortet, men det ble ikke sett på United-stopperens albue i magen på Bailey.

De røde kortene uteble uansett, og det gjorde også scoringene resten av den andre omgangen. Dermed endte det 3–1 til Emerys Aston Villa.

Publisert:

Premier League

SVUTMP
1Arsenal20162245172850
2Manchester City20143353203345
3Manchester United2113353426842
4Newcastle United211010134122240
5Tottenham Hotspur2111374031936
  • Champions League
  • Europaliga
  • Nedrykk

Rabattkoder

Et kommersielt samarbeid med Kickback.no