Hodgson roser matchvinner Sørloth: – Fenomenale fysiske ferdigheter

(Swansea – Crystal Palace 0–1) Alexander Sørloth (22) takket Roy Hodgson for tilliten med sin første scoring for Crystal Palace. Etter kampen brukte The Eagles-sjefen store ord om nordmannen.

ARTIKKELEN ER OVER ETT ÅR GAMMEL

– Han var veldig god. Han har fenomenale fysiske ferdigheter. Han fortjente målet sitt, han jobber veldig hardt og forbedrer seg hele tiden. Vi er svært fornøyde med å ha en spiller som ham, sa Roy Hodgson på pressekonferansen etter at Alexander Sørloth hadde scoret sitt første mål for Crystal Palace.

I sitt 462. minutt på banen for Crystal Palace kom den forløsende scoringen for 22-åringen. Det var en scoring av det viktige slaget - kampens eneste - som gjorde ham til matchvinner i en fysisk batalje mot Championship-klubben Swansea.

les også

Sørloth med stjernehyllest: – Viktig for oss at han blir her

Takket være Sørloths scoring i det 70. minutt flyr The Eagles videre til neste runde i den engelske ligacupen.

Den norske kraftspissen fikk ballen inne i Swansea-boksen, vendte opp og tok et par touch før han hamret ballen forbi svenske Kristoffer Nordfeldt i Swansea-buret.

Det var ikke voldsomme jubelscener fra Palace’ nummer ni, men han knyttet neven fornøyd og strakk armene ut, og det var utvilsomt lettelse å spore.

MATCHVINNER: Alexander Sørloth ble den store helten da Crystal Palace tok seg videre i ligacupen. Foto: Simon Galloway / PA Wire

Hans første Palace-scoring kunne kommet forrige sesong, men han ble snytt for nettkjenning mot Chelsea. Det bryr han seg nok ikke mye om nå som han endelig er i gang for den engelske hovedstadsklubben.

Nå spørs det om han ikke gir sin manager Hodgson noe å tenke på i tiden som kommer.

les også

Fulham tapte for Sørloth og Crystal Palace

Selvtillitsboost

Scoringen smakte nok fryktelig godt for 130-millionersmannen. Siden overgangen fra Midtjylland har han måttet finne seg i å spille annenfiolin for Christian Benteke, som har startet samtlige av Palace’ tre Premier League-kamper denne sesongen.

les også

Sørloths nye luksusliv: – Det er helt nydelig

Pluss content

Sørloth – som tirsdag ble tatt ut i Lars Lagerbäcks landslagstropp – har måttet nøye seg med innhopp fra benken.

Nå spørs det om dette kanskje kan gjøre at han får flere sjanser fra start. Benteke har ikke vært fantastisk i sine opptredener, og kanskje åpner tirsdagens avgjørende scoring for flere muligheter for Sørloth.

les også

Sørloth tilbake fra skade: – Scoringene skal komme

Muligheter slet han med å komme til før scoringen, men den etterlengtede fulltrefferen gjorde tilsynelatende underverk for 22-åringens selvtillit. Etter det begynte det virkelig å skje ting rundt kraftspissen, som hadde flere gode involveringer.

Flere scoringer ble det imidlertid ikke, og Sørloth - som for øvrig spilte hele kampen - ble matchvinner.

Flere nordmenn i aksjon

En rekke andre nordmenn var i aksjon for sine klubber denne tirsdagskvelden, og to av de noterte seg for målgivende pasninger:

  • Stefan Johansen fikk kapteinsbindet og slo en målgivende pasning da Fulham enkelt vant 2–0 over Exeter. Finnmarkingen hadde også et forsøk som gikk i stolpen.
  • Joshua King ble henvist til benken i Bournemouths kamp mot MK Dons, men ble byttet inn etter 65 minutter i en kamp The Cherries vant 3–0. King var involvert i 3–0-scoringen med en målgivende pasning til Jordon Ibe.
  • Mohamed Elyounoussi spilte startet for Southampton i deres kamp mot Premier League-rival Brighton, men var ikke involvert i kampens eneste scoring. Charlie Austin ble den store helten med sin matchavgjørende scoring to minutter før full tid, og Southampton vant 1–0.
  • Alexander Tettey spilte også fra start i Norwichs kamp mot Premier League-klubben Cardiff, hvor en liten cupbombe smalt. Championship-klubben vant 3–1 i Wales, og Tettey spilte hele kampen.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder