JAKTER MÅL: Thierry Henry (til venstre) og David Trezeguet blir heller ikke i dag å finne sammen på topp for Frankrike. Foto: EPA

JAKTER MÅL: Thierry Henry (til venstre) og David Trezeguet blir heller ikke i dag å finne sammen på topp for Frankrike. Foto: EPA

Frankrike uten VM-mål på åtte år: - Vi må skape flere sjanser ...

Frankrike står uten VM-mål siden 12. juli 1998. Da slo franskmennene verdensmestere på hjemmebane etter 3-0-seier over Brasil.

ARTIKKELEN ER OVER 13 ÅR GAMMEL

VG NETT LIVEFrankrike - Sør-Korea dirkete nå!

I kveld møter Frankrike gruppeleder Sør-Korea, og det alle franskmenn forlanger er en scoring fra sine fotballhelter.

Siden VM-finalen mot Brasil i 1998 har Frankrike spilt fire VM-kamper uten å ha scoret mål. Sist VM endte i fadese, der stangskuddet til David Trezeguet i åpningskampen mot Senegal var det nærmeste de regjernde mestrene kom nettmaskene.

VGTVFrankrikes landslagssjef: - Vi må skape flere sjanser

Nå tar Raymond Domenech, Frankrikes landslagssjef, bladet fra munnen og innrømmer at de må skape flere sjanser - skal målene komme.

- Jeg er overbevist om at vi er et solid lag og at vi gjør framskritt. Men vi er nødt til å skape flere målsjanser, skal vi avgjøre kamper, sier landslagssjefen på en pressekonferanse før kveldens kamp.

Frankrike spilte 0-0 mot nabo Sveits i den første kampen i gruppa, da satt Juventus-angriper David Trezeguet på benken gjennom hele kampen, mens Thiery Henry knapt kom til målsjanser.

Det er heller ikke ventet at Domenech vil finne plass til Juventus-stjerna i dagens kamp, i stedet vil Manchester Uniteds Louis Saha få tillit.

Sannsynlige lagoppstillinger:

Frankrike: Barthez, Sagnol, Thuram, Gallas, Abidal, Vieira, Makelele, Malouda, Zidane, Saha, Henry.

Sør-Korea: Woon-jae, Chong-gug, Jin-cheul, Jin-kyu, Young-pyo, Ji-sung, Lee Ho, Eul-yong, Chun-soo, Jung-hwan, Ki-hyeon.

(Kilde: BBC)

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder