INGEN KONTRAKT: Roman Kienasts form levnes liten ære i Plymouth Argyle. Foto: Geir Olsen

Roman Kienast slaktes i England

(VG Nett) HamKams spiss Roman Kienast dro på prøvespill i Plymouth, men manager Paul Sturrock sier nå det ville ville tatt en evighet å få HamKam-spissen i form.

Espen Solbakken
ARTIKKELEN ER OVER TI ÅR GAMMEL

- Vi kommer ikke til å hente Roman Kienast. Han var ikke i nærheten av vanlig form og det ville tatt fryktelig lang tid å få han i kampform, sier Plymouth-manager Paul Sturrock til klubbens hjemmeside.

Kienast var på prøvespill tidligere i januar og østerrikeren fortalte tidligere denne uken at Plymouth ville ha ham. Det viste seg å ikke stemme, skriver Hamar Arbeiderblad.

Betvilte norsk fotball

- Å komme hit å skulle imponere når man ikke er i kampform gir deg egentlig ingen sjanse, sier Sturrock, som ikke bare slakter HamKam-spissens form. Han undrer seg også over måten norsk liga organiseres på.

- Det er utrolig at man slutter å spille kamper i oktober, for så å ikke spille igjen før i februar, sier Sturrock - tydelig uvitende om at den norske serien starter i mars.

- Ikke i dårlig form

Kienast selv mener han var i bra form da han reiste til England etter å ha trent bra hjemme i Østerrike.

I fjor høst fikk østerrikeren en lignende sjanse i Norwich. Der imponerte han på trening, og alt tydet på at Norwich var interessert, men så ble han skadet etter bare 20 minutter i treningskampen mot Arsenals reservelag.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder