MILLION-AVTALE: Norsk Toppfotball-direktør Leif Øverland er glad for å kunne tilføre Odds Dag-Eilev Fagermo og Åsanes Mons Ivar Mjelde midler etter at avtalen med Altibox er gått i orden.
MILLION-AVTALE: Norsk Toppfotball-direktør Leif Øverland er glad for å kunne tilføre Odds Dag-Eilev Fagermo og Åsanes Mons Ivar Mjelde midler etter at avtalen med Altibox er gått i orden. Foto: Bjørn S. Delebekk VG

Altibox blir Eliteserien-sponsor – millioner til klubbene

FOTBALL

Norske toppklubber får tilført millionbeløp etter at Altibox går inn som hovedsamarbeidspartner til Eliteserien og delpartner til OBOS-ligaen.

Publisert:

Den to år lange avtalen, med ett opsjonsår, er verdt et betydelig tosifret millionbeløp – og Norsk Toppfotball-direktør Leif Øverland er svært fornøyd med å få Internett- og TV-selskapet med på laget.

– Dette er et utrolig viktig bidrag. Vi er stolte av at en så fremoverlent og spennende aktør som Altibox ønsker å være med på å utvikle norsk toppfotball, sier administrerende direktør i Norsk Toppfotball, Leif Øverland.

Highasakite har laget ny Eliteserie-hymne – hør den her:

Les også: Twitter-storm mot Europsort-kommentator Rekdal

Altibox tar dermed et nytt skritt i måten å få ut merkevaren sin ved å inngå et trekant-samarbeid med VG, Discovery Networks Norway og fotballen rundt prosjektet «Fotball til folket». Dermed nås fotballinteresserte på en rekke digitale plattformer og i ulike situasjoner. Altibox vil i Eliteserien blant annet være synlig på høyre arm på alle spillerdrakter, på arenaene og på ulike skjermer.

– Eliteserien i fotball er et av de aller mest spennende sponsorobjektene i Norge. Den nasjonale, brede og folkelige profilen passet perfekt for Altibox, sier administrerende direktør Thomas Skjelbred i Altibox.

Ifølge Øverland går nesten hele sponsorbeløpet tilbake til klubbene i Eliteserien og OBOS-ligaen.

- Dette vil bli betydelige bidrag til norske klubber. Den økonomiske driften i klubbene er nå så sunn at jeg er trygg på at økte inntekter går til å forbedre kjerneproduktet: Spiller- og trenerutvikling, sier Øverland til VG.

Les også: Skuffet Riise: – Hovland er ikke god nok

Her kan du lese mer om