ETTERTRAKTET: Alexander Søderlund er en attraktiv mann. Her er han på landslagstrening. Foto: Vegard Grøtt / NTB Scanpix

ETTERTRAKTET: Alexander Søderlund er en attraktiv mann. Her er han på landslagstrening. Foto: Vegard Grøtt / NTB Scanpix

Dagbladet: Søderlund er klar for Molde

...men Haugesund-spissen hevder han ikke har vært i kontakt med Molde

(VG Nett) Haugesund-spissen Alexander Søderlund (25) skal være klar for Molde.

ARTIKKELEN ER OVER SEKS ÅR GAMMEL

Det skriver Dagbladet torsdag.

Avisen erfarer at landslagsspissen skal ha kommet til enighet med Molde om en overgang, men at overgangssummen foreløpig ikke er kjent.

Overfor VG avviser Alexander Søderlund at en overgang er klar. 25-åringen sier at han ikke har vært i kontakt med Molde.

- Nei, jeg har ingen anelse om hva som skjer, sier han.

Forundret

Haugesund-spissen har i løpet av fem kamper mot Molde scoret hele fire ganger.

- Jeg har ikke hørt noen ting om Molde, så dette har jeg ikke fått noen beskjed om. Hvor står dette skrevet, sa du? spør Søderlund.

Sportssjef i Haugesund, Asbjørn Helgeland, hevder overfor VG at Søderlunds overgang til Molde ikke er i boks.

- Jeg ser til min forundring at han er det. Jeg er like overrasket som dere. Jeg kan avkrefte at Alexander er klar for Molde, sier Helgeland.

- Likevel kan jeg bekrefte at det har vært interesse fra flere klubber, men hvilke klubber det er snakk om ønsker vi å holde internt, fortsetter han.

- Har det kommet konkrete bud?

- Det ønsker jeg ikke å kommentere, sier sportssjefen.

Må ikke selge

Helgeland vil ikke utelukke at Søderlund forsvinner, men sier samtidig at han er optimist med tanke på å beholde landslagsspissen.

- Jeg tror sjansene er til stede for at Alexander kan komme til å forsvinne fra Haugesund i løpet av sommeren, men vi har ikke noe behov for å selge, og kan leve godt med at han blir i klubben, sier han.

- Vi kommer ikke til å tvilholde på ham, men vi har en sunn og god øknonomi, og trenger ikke selge. Vi må også se det sportslige i en slik situasjon, samtidig som vi må opprettholde spillerens interesser. Vi ønsker å finne en løsning som er god for alle parter.

VG Nett har ikke lyktes å komme i kontakt med Molde-direktør Tarje Nordstrand Jacobsen. Pressesjef Per Lianes sier imidlertid følgende:

- Jeg har blitt oppringt av flere som har sett dette. For oss er dette bare rykter. Det kan vi ikke kommentere.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder