KRANGEL: Martin Andresen og Nils Arne Eggen ble aldri enige om utfallet av situasjonen hvor Anthony Annan kløp André Muri i rumpa. Foto: VGTV/Scanpix
KRANGEL: Martin Andresen og Nils Arne Eggen ble aldri enige om utfallet av situasjonen hvor Anthony Annan kløp André Muri i rumpa. Foto: VGTV/Scanpix

Full krangel mellom Andresen og Eggen direkte på tv

FOTBALL

LERKENDAL/OSLO (VG Nett) Det oppsto munnhuggeri mellom Nils Arne Eggen og Martin Andresen etter gullduellen på Lerkendal.

Publisert: Oppdatert: 19.05.16 22:54

I et direktesendt TV 2-intervju klarte ikke Martin Andresen å skjule skuffelsen etter 3-1-nederlaget. I intervjusonen etter tv-innslaget, var Andresen fortsatt oppgitt over Eggen.

Se hele seansen hos TV 2 Sporten!

VG Nett-leser:Det verste er at Eggen snakker om at intervjuet blir usaklig, når han er usakligheten selv.Diskuter her!

- Jeg er oppgitt over Eggen. Dette blir bare helt useriøst, sier Andresen til VG Nett.

- Det hele blir lavmål. Det blir håpløst å begynne slik Andresen gjør, sier Nils Arne Eggen til VG Nett.

Les også:Muri: - Han kløp meg både foran og bak

Det var da intervjuere ville ha trenernes synspunkter rundt straffesituasjonen og de gule kortene til Freddy dos Santos og Anthony Annan at stemningen ble amper.

VGTV:Hva gjør du her, Annan?

Etter at Andresen uttalte at Vålerenga-leiren ikke forsto hvorfor dos Santos fikk sitt første gule kort, tente Eggen.

Intervjuer: Hvorfor glapp det for dere her i dag, Martin?

Andresen: Ja, som jeg sa til deg tidligere, når vi spiller med ti mann på Lerkendal i så lang tid, blir det tungt. Når vi er elleve spillere, spiller vi jevnt og vi følte vi spilte god fotball og at det hadde blitt en spennende kamp. Når vi ble én mann mindre, så ble det for tungt.

Intervjuer: Det alle snakker om i kveld er denne situasjonen, der Dos Santos får gult kort. Er det riktig, eller?

Andresen: Det er ingen av våre som skjønner hvorfor han får det gule kortet;: (Nå ser alle tre på situasjonen på tv) Se, der. Han blir dyttet og så går han vekk. Det er helt katastrofe av dommeren.

Eggen: Altså, det blir for dumt, synes jeg.

Andresen rister oppgitt på hodet.

Eggen: Ja, men Martin, du. Hvorfor skulle Annan få?

Andresen: Han putter fingeren langt oppi rumpa til Muri. Han begynner hele greiene og så er det dine to spillere som dytter på min spiller. Se, der, da. Er det så vanskelig å se?

Andresen peker på en monitor som viser situasjonen.

Eggen: Nå slutter vi med det her. Da han tok den siste taklingen, da hadde han gult kort i hvert fall.

Andresen: Vi diskuterte ikke den. Vi ser vel at det var han (Annan) som starter. Freddy gjør ingenting. Det er bare at dommeren er vant med å gi ett gult kort til hver når det er samling av spillere. Det er alltid en som starter og denne gangen var det Annan. Og Freddy gjorde ikke noe galt. Jeg svarer ikke på det før jeg ser på bildene her. Og hvis du hadde klart å se på den skjermen, så hadde du...

Eggen: Nå slutter du med det tøvet her. Vi er ferdige med det! Dere har tapt 3-1.

Andresen: Ja, og gratulerer med seieren, sier jeg. Men ikke si at det er tøv eller tullprat.

Eggen: Ja, men ikke skyld på dommeren for at dere taper 3-1 eller gult kort. Håpløst, spør du meg!

Intervjueren: 3-1. Du sier det var fortjent seier, Nils Arne, uansett?

Eggen: Ja, selvfølgelig. Og det kunne blitt mer. Jeg er enig med Martin at hvis begge hadde fått beholde alle spillerne sine... Sånn ble det ikke. Jeg ble faktisk litt lei meg for at han ble utvist. Jeg ville gjerne hatt den kampen om de tre poengene. Og spør du meg, så skulle vi tatt det likevel. Men at det skulle blitt en jevn kamp, JA! (og klapper en smilende Martin på skuldra).

Andresen: Det er vanskelig å diskutere på det. Men ja, det hadde det blitt.

Intervjuer: Så dere er ikke helt enige, men kampen er kjørt?

Eggen: Men nå må også du som programleder for en gangs skyld... Altså, jeg orker ikke å diskutere om folk tar hverandre oppi ræva eller noe sånt. Det er helt usaklig i denne sammenhengen. Han fikk gult kort, det fikk Annan også, ferdig med det.

Intervjueren avbryter og setter tilbake til studio.

VG Nett snakket med både Andresen og Eggen i intervjusonen på Lerkendal etter kampen.

- Han (Eggen) brauter seg frem og mener alt jeg sier er håpløst. Han brøt inn da jeg snakket, og snakker som om hendelsene han snakker om ikke blir vist på tv. Nils Arne sier at klypingen er bare tøv, sier Andresen til VG Nett.

- Synes du Eggen fremstår klønete på tv?

- Det vet jeg ikke, men det kan du jo tolke selv.

- Han må holde seg til det som har skjedd. Vi vant 3-1. Det ble litt opphetet, men vi ordner opp i det. Det blir feil å snakke om gule kort og dommeren. De taper. Det blir bare lavmål å diskutere situasjonen med Annan, sier Nils Arne Eggen til VG Nett.

Her kan du lese mer om