SKADET I CUPFINALEN: Lene Mykjåland ble båret av banen under cupfinalen mot Røa lørdag. Nå frykter hun at korsbåndet har røket, og at proffdrømmen i Paris også ryker. FOTO: Lise Åserud / NTB scanpix

Mykjåland frykter at korsbåndet har røket - tror Paris-muligheten glipper

Lene Mykjåland (29) og kjæresten hadde begynt å glede seg til å flytte til Paris. Nå ryker trolig drømmeovergangen.

  • Bendik Havdal Eriksen

Artikkelen er over tre år gammel

Da Lillestrøm slo Røa 2–0 etter ekstraomganger og sikret seg sin tredje «dobbel» lørdag, skadet Lene Mykjåland seg, og hun ble fraktet av banen på båre.

I dag var 29-åringen på besøk hos en knespesialist, og der fikk hun alt annet enn gode nyheter.

Les også: Mykjåland om PSG-interessen: – For dumt å si nei

– Det er 99 prosent sikkert at korsbåndet mitt har røket. Jeg skal på MR tirsdag, men jeg har vært hos spesialist i dag, og han har hatt en sjekk. Han var så sikker som han kunne bli på at korsbåndet har røket, sier Mykjåland til VG.

– Jeg hadde begynt å glede meg

– Det har ikke helt gått opp for meg, for det er helt uvirkelig, sier Mykjåland, som hadde tenkt til å legge opp – men så ble fristet av et tilbud av den franske storklubben Paris Saint–Germain.

Den muligheten ser ut til å gå i vasken.

– Det har vært veldig nære. Kjæresten min fikk en positiv tilbakemelding på en jobb i dag. Vi har begynt å planlegge fremtiden, og det har skjedd mye på kort tid. Det var ikke så mye som gjensto nå. Jeg hadde begynt å glede meg, og nå kjenner jeg hvor lyst jeg har. Jeg må vente på en MR, men jeg ser jo at den sjansen trolig er forbi. Dette er veldig kjedelig, sier hun.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder