MÅLSCORER: Joe Allen feirer etter å ha scoret 1-0-målet for Liverpool mot Watford. Til venstre: Jordon Ibe. Foto: Carl Recine Reuters

Klopp strålte etter ny seier: – En vakker dag

(Liverpool – Watford 2-0) Jürgen Klopp gjorde åtte endringer på laget som sikret Europa League-finale. Liverpool vant likevel.

– En vakker dag i Merseyside, men overraskende varmt. Det var ikke lett for guttene. Men de gjorde det veldig bra. Vi var profesjonelle. Jeg er fornøyd med kampen, resultatet, ingen skader, fine mål. Det var bra, sier en positiv Jürgen Klopp på et intervju publisert på Liverpools Twitter-konto.

Nå står Klopps menn med syv kamper på rad uten å tape hjemme på Anfield. Spillet var ikke spesielt imponerende, men Liverpool viste god bredde i troppen ved å ta tre poeng bare tre dager etter 3-0-seieren over Villarreal i Europa League.

– Jeg er veldig fornøyd med de unge guttene. I en annen situasjon ville de ikke fått disse mulighetene, men nå kan de det. Det er bra for dem alle, sier Klopp ifølge BBC.

Keeper Simon Mignolet, venstreback Alberto Moreno og den offensive midtbanespilleren Phillippe Coutinho var de eneste fra startelleveren mot Villarreal som startet i hjemmekampen mot Watford.

VG LIVE: Slik var kampen minutt for minutt

Og det var et av de nye fjesene som ble avgjørende: Joe Allen – den walisiske Andrea Pirlo, mener noen – skled inn 1-0-målet etter flott forarbeid av Christian Benteke i det 35. minutt.

Et kvarter før slutt scoret Roberto Firmino etter å ha kommet inn fra benken.

– Vi skapte sjanser i første omgang, men utnyttet dem ikke. Vi prøvde hardt i andre omgang, og var uheldige som ikke fikk ut av denne kampen, sier Watford-midtbanespilleren Ben Watson til BBC.

Watford ligger på 13. plass, mens Liverpool er nummer åtte. Begge lagene har to kamper igjen å spille.

LES OGSÅ: Dopingtatte Sakho utestengt av UEFA

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder