GODE BUSSER: Jürgen Klopp og Brendan Rodgers. Foto: AFP og AP

Liverpool mot Leicester: Leietakeren mot huseieren

Huseier Brendan Rodgers møter sin leietaker Jürgen Klopp i lørdagens Anfield-kamp.

Her er lørdagens oddstips

– Jeg har aldri vært bitter. Det er derfor jeg har latt Jürgen flytte inn i huset mitt, sier Leicester-manager Rodgers ifølge BBC.

– Jeg har et godt forhold til Ray Haughan (spillernes liaison-offiser i Liverpool), og han fortalte meg at Jürgen slet med å finne et sted å bo. Så jeg sa «hør, jeg flytter til London for en periode og kommer ikke til å være der, så Jürgen kan flytte inn».

Da temaet opp kom opp på fredagens pressekonferanse, sa en lattermild tysker ifølge Liverpool Echo:

– Han tar så mye i leie så jeg er usikker på om han trenger å arbeide i det hele tatt.

les også

Solskjær innrømmer dødball-problem: – Har ikke vært gode nok

– Han gjorde en god jobb i Celtic, og han gjør nå en virkelig god jobb i Leicester, men det er ingen overraskelse. Jeg visste at det ikke var han som var årsaken til problemene her, fortsatte Klopp, uten å utdype nærmere hva han mente med det.

Lørdag er det Lotto: 14 millioner!

– Jeg vet ikke om du kan si at han gjennombygger Leicester, men han har gjort noen gode signeringer, han har fått laget til å forsvare seg meget godt, og de er sterke på kontringer, sa Jürgen Klopp, som håper at Rodgers får en hjertelig velkomst på Anfield. Alt tyder på at han får det ønsket oppfylt. Både Klopp og Rodgers er forøvrig nominert til månedens manager i Premier League.

Brendan Rodgers synes det er hyggelig med Liverpools suksess.

– Jeg er typen som er glad i klubben og særlig glad i spillere som Jordan (Henderson) og James Milner, spillere som jeg jobbet med og har et sterkt forhold til.

les også

Thorstvedt om Pochettino: – Tror han angrer på at han ikke stakk mens han hadde sjansen

– Jeg var så glad på Jordans vegne da han løftet Champions League-trofeet, fordi jeg vet hvor mye han har utviklet seg og har jobbet for det.

Klopp mener at Leicester, som i 2015/16 sensasjonelt tok ligagullet, er i ferd med å få et topplag igjen. Og han mener at Jamie Vardy er en kar som må stoppes.

– Hvis han får god nok hjelp, så er han en skikkelig trussel. Vi må unngå disse pasningene. Vi kjenner hurtigheten hans, men det handler mer om timing. Vi må være på riktig sted til riktig tid for å stoppe ham, sa Klopp på fredagens pressekonferanse, der han trakk fram Vardys kapasitet som bakromsspiller.

– Han er alltid bak deg!

les også

Liverpool-stjerne til VG: Spår Premier League-fremtid for Haaland

VG-tips:

* Begge lag scorer.

* Tippekamp og et møte mellom for tiden to av Englands tre beste lag - det kan bli gøy! Liverpool har full pott på sine syv ligakamper og er syv poeng foran Leicester.

* Likevel: Det er vrient å sette fingeren på nøyaktig hva som er årsaken, men det noe som ikke stemmer i hjemmelagets forsvar for tiden. Hadde litt marginer mot Chelsea nylig, og å slippe inn tre mål hjemme mot RB Salzburg onsdag kveld skal jo ikke skje. I fem av syv PL-kamper i høst har Liverpool spilt «Begge lag scorer-kamper».

* For Leicester er andelen fire av syv PL-matcher. Ok, her må Leicester være skikkelig påskrudd for å få noe ut av denne kampen. Men det har de stort sett vært etter at Brendan Rodgers overtok managerjobben i Leicester i februar. Kun nettopp Liverpool og Man.City har tatt flere PL-poeng siden den gang.

* Det er bekreftet at Maddison (mb) blir klar for gjestene. Alisson (k) må helsesjekkes. Men hverken Matip (f) eller Shaqiri (a) blir klare.

Du må spille før kl. 15.55. Kampen kan du se på TV 2 Sport Premium.

Kommersielt samarbeid

VG har et kommersielt samarbeid med Norsk Tipping, som innebærer at VG får en andel av inntektene fra spill i regi av tippeselskapet på våre plattformer. Norsk Tipping har ingen innflytelse på temavalg eller innhold, som utelukkende er basert på redaksjonelle vurderinger.

Premier League

SVUTMP
1Liverpool98102171425
2Manchester City96122992019
3Leicester City9522168817
4Chelsea95221914517
5Arsenal94321312115
  • Champions League
  • Europaliga
  • Nedrykk

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder