BRYLLUP: Sergio Ramos giftet seg med TV-profilen Pilar Rubio Foto: Raul Caro Cadenas / EFE

Slik ferierer fotballstjernene: Bryllup, strand og villmannskjøring

Verdens beste fotballspillere har ikke mye tid til å restituere seg foran en ny sesong, men når de har fri, vet de å nyte tiden. Lørdag var mange av dem på plass da Sergio Ramos giftet seg med sin Pilar Rubio.

AC/DC spilte, budsjettet skal ha vært opp mot 10 mill. kroner og blant gjestene var ikke hans tidligere lagkamerat Cristiano Ronaldo - men veldig mange andre storheter, blant dem David Beckham:

GJESTER: Victoria og David Beckham. Foto: Julio Munoz / EFE

Og selvfølgelig Luka Modric:

GJESTER: Luka Modric og kona Vanja Bosnic . Foto: Raul Caro Cadenas / EFE

Andre koser seg på andre måter. Liverpool-stjernen Mohamed Salah viser her frem dagens fangst:

På egypterens Instagram-konto kryr det av lettkledde feriebilder, men det er ikke lenge til han igjen er å finne på fotballbanen. Allerede neste uke begynner Africa Cup of Nations, der han spiller for sitt Egypt.

De store søramerikanske stjernene har på sin side ikke fått påbegynt sin ferie. I øyeblikket spiller de for å vinne Copa América.

Få siste nytt om sommerens overganger og overgangsrykter her!

Salah er ikke den eneste som har benyttet fritiden sin i nærheten av sjøen.

Matthijs de Ligt, som er ryktet til stort sett alle de største klubbene, koser seg på stranden med sin modellkjæreste AnneKee Mollenaar:

Bayern-spiss Robert Lewandowski tilbringer også tid med sin kjære:

Og Barca-stopper Gerard Piqué har det gøy med sin artistkone Shakira:

Inter-spiss Mauro Icardi slapper her av på bunnen av et basseng nær sin – i hvert fall enn så lenge – hjemmestadion Giuseppe Meazza:

PSG-stjerneskudd Kylian Mbappé har benyttet muligheten til en tur over dammen. I USA fikk han blant annet med seg NBA-finalen, som Toronto Raptors vant over Golden State Warriors.

Andre igjen velger en mer aktiv ferie, og golf ser ut til å være en idrett flere fotballstjerner liker. Gareth Bale er så absolutt blant dem:

Atléticos Diego Costa liker enda mer fart og spenning. Se bare på det her:

Trilhão radical!!! 🤟🏽

Mens verdens beste fotballspiller i 2018, Luka Modric, har klasket ball:

Og noen har benyttet sjansen til å gifte seg. Mesut Özil, som etter sigende skal være til salgs, fikk ja fra sin Amine. Bryllupet er mye omdiskutert etter som Tyrkias president Recep Tayyip Erdogan var forlover.

Til slutt kommer vi selvfølgelig ikke unna Paul Pogba. Manchester United-stjernen har tatt turen til Kina, der han også fronter Adidas’ «Løp for havet»-kampanje.

PS: Cristiano Ronaldo har – smått sjokkerende – ikke lagt ut et bilde på sin Instagram-konto. Det er riktignok ikke veldig lenge siden han vant Nations League med sitt Portugal.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder