Bild om thrillerkampen: - Bayerns mirakuløse snuoperasjon

Tyske Bild gir to Bayern-spillere toppkarakter etter onsdagens thrillerkamp mot Juventus. I Italia preges avisene av skuffelse.

ARTIKKELEN ER OVER TRE ÅR GAMMEL

– Fotballgalskap i München. Bayern lå på bakken, men reiste seg mesterlig og slo Juventus 4-2 etter ekstraomganger i den andre kvartfinalen mot Juventus, starter Bild sin artikkel med under tittelen «Bayerns mirakuløse snuoperasjon».

VG-kommentar: En av tidenes mest dramatiske dueller

Og det helt vanvittige, ifølge den tyske storavisen:

– Pep (Guardiola, Bayern-manager, journ.anm.) sin favoritt reddet Pep i det 108. minutt. Den spanske superjokeren Thiago brukte bare syv minutter på å komme inn fra benken og gjøre 3-2, skriver avisen, og minner tilbake til det de beskriver som et av Guardiolas «legendariske sitater» fra da han først ankom klubben sommeren 2013.

På spørsmål om hvem han ønsket å hente til klubben da, var den tidligere Barcelona-manageren temmelig klar. – Det er Thiago eller ingen. Sammer og Rummenigge (Bayern-direktører) vet hvorfor jeg ønsker ham, uttalte Guardiola.

Han fikk det som han ville, og fikk riktignok inn Mario Götze samme sommer. Men onsdag var det førstnevnte som var i søkelyset, sammen med innbytter Kingsley Coman, for øvrig på utlån fra Juventus. De to, Thiago og Coman, ble også belønnet deretter. Bild beærer dem begge med karakteren 1 i sin spillerbørs. Eller med andre ord: de presterte i absolutt verdensklasse.

LES OGSÅ: Innbytterne reddet Bayern etter vanvittig opphenting

Også tyske Kicker skriver i store ord om onsdagens elleville oppgjør.

GAZZETTA: «Det er så grusomt», skriver italienske La Gazzetta dello Sport på sin avisforside torsdag. Foto: FAKSIMILE: La Gazzetta dello Sport

– I en kriminelt god knockout-runde rekker Bayern å få hodet ut av løkka i siste øyeblikk og beseirer Juventus med to etter ekstraomganger, skriver magasinet på sine nettsider.

I Italia er ikke stemningen like god.

«Det er så grusomt» er overskriften som pryder landets ledende sportsavis, La Gazzetta dello Sport, torsdag.

På deres nettsider kan man lese alt om gårsdagens nederlag under titler som «Juventus kapitulerte i ekstraomgangene og ryker ut til fordel for Bayern», «Allegri (Juventus-manager, journ.anm.) skuffet over sen kollaps», men og den litt mer oppløftende varianten «Buffon hyller den tapre innsatsen». På nettstedet Football Italia er tonen langt på vei den samme. «Juventus kastet det bort i München», skriver de.

FÅTT MED DEG? Barcelona nedsablet Arsenal - har gått «en hel sesong» uten tap

SUPERINNBYTTERE: Kingsley Coman (t.v.) og Thiago (t.h.) feirer sistnevntes 3-2-mål. Ikke lenge etterpå punkterte Coman kampen mot Juventus. Foto: Michael Dalder Reuters

Se mer statistikk for Champions League på VG Live.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder