Daily Mail: Chelsea-sjefene i ni timers krisemøte om Mourinho

Chelsea-ledelsen skal ha sittet i møte i ni timer for å diskutere José Mourinhos skjebne som manager. Samtidig reagerer mange på hans angrep på egne spillere.

ARTIKKELEN ER OVER TRE ÅR GAMMEL

Det skriver avisen Daily Mail, som hevder at Roman Abramovitsj vurderer å sparke portugiseren.

Det omtalte møtet skal ha vært etter kampen mot Bournemouth. Mandag kveld fikk Chelsea et nytt tap – nå mot topplaget Leicester.

Les også: Mourinho føler seg forrådt.

Grunnen til at Chelsea-toppene landet på ikke å sparke Mourinho skal – fortsatt ifølge Daily Mail – ha vært den store kompensasjonen portugiseren skal ha hvis han sparkes, og mangelen på gode kandidater til å overta.

Mourinho angrep mandag kveld sine spillere etter tapet i Leicester.

– Jeg føler arbeidet mitt er forrådt. Jeg jobbet fire dager på trening for denne kampen. Jeg identifiserte fire bevegelser hvor Leicester scorer mange av målene sine, og de scoret på to av fire situasjoner jeg hadde identifisert. Jeg gikk gjennom alt med spillerne mine, så du kan spørre dem, sa José Mourinho, og var altså ikke fornøyd med hvordan spillerne klarte å ta til seg det han predikerte før kampen.

VGs tips: Disse lagene går videre i Champions League

«Lengden på diskusjonene, rundt ni timer, kan tolkes som en indikasjon på hvor stort problemet med Mourinhos posisjon er innenfor maktens korridorer på Stamford Bridge», skriver Daily Mail.

Champions League-seieren over hans gamle lag Porto lettet noe av presset, men nederlaget på King Power Stadium mandag gjør at usikkerheten igjen er stor rundt Chelsea-manageren.

– Det offentlige angrepet på Chelsea-spillerne viser et frynsete forhold nær bristepunktet, skriver Mark Ogden i avisen Independent.

Kommentar: Må se etter egne feil snart

Ogden skriver at Mourinho nå er en manager som vil oppleve at det snakkes bak ryggen hans.

– Det vil være hvisking, hoderisting, rulling med øynene... Hans brutale karakteristikk av sviktende spillere vil bli sett på som begynnelsen på slutten, skriver Ogden.

– Moderne fotballspillere er tynnhudede, fastslår Independent-kommentatoren.

Det er likevel flere eksperter som mener at det er spillerne, og ikke manageren, som er problemet.

Les også: Nå gir Mourinho opp topp fire i Premier League

Tidligere Chelsea-spiller Guy Poyet mener at Mourinho er rett mann til å få Chelsea på rett kjøl igjen.

– Det er lett å skylde på manageren, sier Poyet ifølge Daily Mail.

I Daily Mirror skriver Robbie Savage at Chelsea ikke bør sparke José Mourinho, men i stedet be nøkkelspillere om å skjerpe seg.

– Hva hadde jeg gjort hvis jeg var Chelsea-eier Roman Abramovitsj? Jeg ville ha holdt meg til Mourinho. Etter alt han har oppnådd som manager, må han få lov til å ha en dårlig sesong.

Premier League

SVUTMP
1Liverpool12111028101834
2Leicester City128222982126
3Chelsea1282227171026
4Manchester City1281335132225
5Sheffield United12453139417
  • Champions League
  • Europaliga
  • Nedrykk

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder