PÅ VEI TIL RETTEN: Saken «Eva Carneiro mot Chelsea og tidligere Chelsea-manager José Mourinho» kan ende med en åpen høring dersom i juni dersom partene ikke kommer til enighet før den tid. For øyeblikket høres Carneiro i en arbeidsrettsdomstol. Foto: Stefan Wermuth , Reuters

Carneiro krever offentlig unnskyldning fra Mourinho

Tvisten mellom tidligere Chelsea-lege Eva Carneiro (42) og tidligere Chelsea-manager José Mourinho (53) fortsetter - og ifølge legens advokat er den ikke over med det første.

Artikkelen er over fire år gammel

Eva Carneiro krever nå en offentlig unnskyldning fra den arbeidsledige manageren José Mourinho, som i sin tid fikk den tidligere Chelsea-legen sparket ut av laget da han styrte London-klubben.

Det melder The Telegraph, og skriver at unnskyldningen vil være en del av oppreisningen hun krever fra Chelsea og deres tidligere manager i kjølvannet av det som er blitt omtalt som «Carneiro-gate».

BAKGRUNN: Eva Carneiro er ferdig i Chelsea

OGSÅ FERDIG: José Mourinho sparket i Chelsea - for andre gang

Mandag var hun for andre gang til stede for å bli hørt av en arbeidsrettsdomstol i London, der hun ankom sammen med sin mann.

– Vi forventer ingen løsning i dag, for de to partene er så langt fra hverandre økonomisk sett. Og så ønsker vi at Mr. Mourinho skal beklage seg offentlig, sier Mary O'Rourke, som representerer Carneiro, til ITV.

MAN. CITY-FANSEN MOBBET MOU: «We love you, Eva»

Representanter fra Chelsea var også til stede, skriver The Telegraph. De ønsker å unngå en åpen høring i juni, som kan ende med at José Mourinho kalles inn for å legge frem noen form for beviser mot Carneiro.

Carneiro har gått til sak mot Chelsea fordi hun føler seg kjønnsdiskriminert, og dersom hun vinner frem, kan hun være berettiget til flere hundre tusen pund (over én million norske kroner), skriver The Telegraph.

Hun havnet i klammeri med Mourinho da hun entret banen sammen med fysioterapeut Jon Fearn for å gi stjernespiller Eden Hazard behandling i Chelseas første kamp i denne sesongens Premier League. Senere ble hun bortvist fra benken, for etter hvert å miste jobben som lege for klubben.

VG+: 10 uforglemmelige Mourinho-øyeblikk (krever innlogging)

Premier League

SVUTMP
1Liverpool29271166214582
2Manchester City28183768313757
3Leicester City29165858283053
4Chelsea29146951391248
5Manchester United29129844301445
  • Champions League
  • Europaliga
  • Nedrykk

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder