Her er onsdagens oddstips

STJERNE: Philippe Coutinho, som her gratuleres av Jürgen Klopp etter å ha scoret mot Southampton tidligere i november, har rukket å spille med mange stjerner i karrieren. Foto: Jason Cairnduff Reuters

Liverpool-stjernen Coutinho avslører drømmelaget sitt

Ingen nåværende Liverpool-spillere får plass på Philippe Coutinhos (25) drømmelag i femmer-fotball. Selv manager Jürgen Klopp (50) er vraket.

Artikkelen er over to år gammel

Den brasilianske Liverpool-stjernen ble utfordret av Sky Sports-programmet Soccer AM til å sette sammen et drømmelag i «five-a-side»-fotball, bestående av spillere han har spilt med i løpet av karrieren.

Få med deg de ferskeste oddstipsene på Tipster!

Ingen nåværende Liverpool-spillere har fått plass på laget. Men Sadio Mané, Roberto Firmino og resten av stjernene kommer nok til å tilgi ham når de ser hvilken stjernesamling 24-åringen har plukket ut.

Coutinho har valgt å sette opp laget sitt i en meget offensiv 1-1-1-2-formasjon.

Avis: Her er Manchester Uniteds ønskeliste

I mål har han valgt den brasilianske keeperen Julio Cesar (38). De var lagkamerater i Inter, som var Coutinhos første europeiske klubb, og på det brasilianske landslaget.

Som den eneste midtstopperen har Coutinho valgt en annen landsmann, Lúcio (39), som han også spilte med både i Inter og på landslaget.

– Jeg spilte med Jamie Carragher også, han var en topp forsvarsspiller. Han lignet på Lúcio, sier Coutinho.

Liverpool vises ikke: Derfor får ikke TV 2 vise PL-gigantene i kveld

Coutinhos maskot-spøk slaktes:

Vraker Klopp

På midtbanen har han tatt ut Liverpool-legenden Steven Gerrard (37), som i dag jobber som trener for klubbens juniorlag.

– Han var et enkelt valg. En av de beste jeg har spilt med, sier Coutinho.

Norske Edvard: Slik er Gerrard som trener

Som spissduo har Coutinho valgt landsmannen Neymar (25) og Barcelona-stjernen Luís Suárez (30), som han spilte med i Liverpool under 2013/14-sesongen.

– Neymar er en av verdens beste nå. Jeg har spilt med ham mange ganger, vi pleide å være på G15-, G16- og G17-landslag sammen. Han skilte seg alltid ut. Suárez er en toppspiller. Jeg liker å kalle ham en «killer». Han bommer aldri. Får han en sjanse, er det mål, sier Coutinho.

Som trener vraker han Jürgen Klopp til fordel for nåværende Brasil-trener Tite (56). Som «superreserve» har han tatt ut sin tidligere lagkamerter i Inter, Wesley Sneijder (33).

Er dette Eliteseriens beste skuddfot? Bedøm selv:

VGs tips: Liverpool-seier

Skadeproblemene til Liverpool begynner å forsvinne inn mot det tette vinterprogrammet. I helgen kom både Mané (a) og Firmino (a) inn som innbyttere mot Chelsea, og nå forventes superduoen å spille fra start.

Vil du ha oddstips i videoform? Da bør du følge Tipster på Facebook.

Det kan være mer dårlig nytt for et Stoke-lag som har vært i svak form i det siste, med kun én seier på de siste seks kampene (1-2-3). Stoke har denne sesongen fått juling i møte med topplag som Chelsea (0-4-tap) og Man City (7-2-tap), og de har sluppet inn seks mål på de tre siste kampene.

Det er dermed grunn til å tro at de kommer til å tape mot et hardtslående Liverpool-lag som har scoret 25 mål på sine åtte siste kamper.

Vi anbefaler derfor et spill på Liverpool-seier til 1,55 i odds. Kampen vises ikke direkte på TV. Spillestopp er klokken 20.55.

Kommersielt samarbeid

VG har et kommersielt samarbeid med Norsk Tipping, som innebærer at VG får en andel av inntektene fra spill i regi av tippeselskapet på våre plattformer. Norsk Tipping har ingen innflytelse på temavalg eller innhold, som utelukkende er basert på redaksjonelle vurderinger.

Premier League

SVUTMP
1Liverpool29271166214582
2Manchester City28183768313757
3Leicester City29165858283053
4Chelsea29146951391248
5Manchester United29129844301445
  • Champions League
  • Europaliga
  • Nedrykk

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder