ØNSKET AV MOURINHO: Gareth Bale (t.v.) og Mesut Özil skal være på ønskelisten til Manchester United. Foto: AP / AFP

Lokalavis: Her er Manchester Uniteds ønskeliste

Her er tirsdagens oddstips

Manchester United-manager José Mourinho skal ha sett seg ut fire venstrebente spillere før neste sommers overgangsvindu.

ARTIKKELEN ER OVER ETT ÅR GAMMEL

Lokalavisen Manchester Evening News mener å vite at Mourinho allerede har pekt ut sine ønsker for overgangsvinduet neste sommer. Portugiseren skal være ute etter å forsterke lagets angrep, og skal ha sett seg ut fire navn.

Få med deg de ferskeste oddstipsene på Tipster!

1) Tottenhams venstreback Danny Rose (27). Mourinho skal være misfornøyd med sine nåværende venstrebacker Luke Shaw, Matteo Darmian og Daley Blind, noe som har ført til at den høyrebente vingen Ashley Young ofte har spilt i den posisjonen.

Et kupp for din klubb? Disse stjernene kan bli «gratis» etter nyttår

Rose skal være på vei bort fra Tottenham, og ryktene har stormet rundt spilleren etter at han kritiserte klubbens overgangsstrategi i sommer. Tottenham skal allerede ha erstatteren klar i form av Fulham-talentet Ryan Sessegnon.

Manchester United-stjerne slipper unna med dette ballesparket:

Kan få Özil «gratis»

2) Atlético Madrids franske spiss-stjerne Antoine Griezmann (26). Han ble sterkt koblet til Manchester United forrige sommer, men ble værende for å hjelpe Atlético etter at klubben ble nektet å kjøpe nye spillere.

Husker du? Griezmanns pirrende United-uttalelser

Fra januar har Atlético lov til å kjøpe spillere igjen, noe som gjør at de lettere kan erstatte sin største stjerne. Og til sommeren gjelder ikke lenger argumentet om at spilleren trenger å forberede seg til VM. Men Manchester United vil få knallhard konkurranse av både PSG og Barcelona, som begge skal være ute etter spissen som leverte denne klassescoringen forrige uke:

3) Arsenals playmaker Mesut Özil (29) er på utgående kontrakt i London-klubben. I januar kan han begynne å forhandle med andre klubber, og til sommeren kan han signere for en ny klubb uten at Arsenal får noen overgangssum.

Mourinho har tidligere etterlyst mer kreativitet i laget sitt, og i så måte vil Özil passe som hånd i hanske.

4) Real Madrid-stjernen Gareth Bale (28). Waliseren har lenge blitt koblet til Manchester United, og denne sesongen har han spilt lite grunn av omfattende skadeproblemer. Real Madrid-manager Zinédine Zidane fikk spørsmål om vingens fremtid under en pressekonferanse nylig:

– Vi vet hva han kan tilføre laget. Det er sant at det har vært mye snakk om skadene hans, men vi ønsker ham tilbake. Ingen kommer til å forlate klubben i januar.

Les mer: Derfor kan Gareth Bale bli United-spiller

Bale skapte store problemer for Manchester Uniteds svenske sist lagene møttes:

VGs tips: Uavgjort

Manchester United tok en knapp hjemmeseier mot Brighton i helgen, men har den siste tiden vist noe varierende form på bortebane: På de seks siste bortekampene står Mourinhos menn med 2-1-3, og tirsdag kveld møter de et formsterkt Watford.

Vil du ha oddstips i videoform? Da bør du følge Tipster på Facebook.

Marco Silvas mannskap har vunnet sine to siste kamper overbevisende, og sist de tok imot Manchester United, vant de 3-1. Denne sesongen har de tatt poeng mot både Arsenal og Liverpool, så United vil måtte skru opp flere hakk dersom de ikke skal lide samme skjebne.

Vi anbefaler et uavgjort-spill til 3,55 i odds. Kampen vises på TV 2 Sport Premium. Spillestopp er klokken 20.55.

Kommersielt samarbeid

VG har et kommersielt samarbeid med Norsk Tipping, som innebærer at VG får en andel av inntektene fra spill i regi av tippeselskapet på våre plattformer. Norsk Tipping har ingen innflytelse på temavalg eller innhold, som utelukkende er basert på redaksjonelle vurderinger.

Premier League

SVUTMP
1Liverpool88002061424
2Manchester City85122791816
3Arsenal84311311215
4Leicester City8422147714
5Chelsea84221814414
  • Champions League
  • Europaliga
  • Nedrykk

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder