BRILLEFIN: Vinicius Junior (midten) feiret på denne måten da han scoret for Flamengo mot Emelec i Copa Libertadores i midten av mars. Foto: RODRIGO BUENDIA / AFP

Forvirring for Real Madrids 17 år gamle storkjøp

Brasilianske Vinicius Junior (17) ble meldt klar for Real Madrid på forsommeren i fjor, men vet ennå ikke helt når han er på plass i den spanske hovedstaden.

Artikkelen er over ett år gammel

• Her er onsdagens oddstips

– Jeg vet ikke. Jeg gjør bare det jeg får beskjed om.

les også

AS-journalist: Derfor går det mot Real Madrid-exit for Bale

Det sier Flamengo-angriper Vinicius Junior i en video publisert på Youtube, sitert av spanske AS. Sannsynligvis blir han å finne i den spanske hovedstaden enten i sommer eller i vintervinduet som følger.

– Jeg gir bare ok-signalet. Jeg deltar ikke (i prosessen), sier han.

Få med deg de ferskeste oddstipsene på Tipster!

les også

Spansk avis: Ødegaard i Real Madrid-møte om fremtiden

Den nå 17 år gamle brasilianeren ble meldt klar for Real Madrid allerede på forsommeren i fjor, og ifølge rapportene blar den spanske giganten opp hele 45 millioner euro, omkring 435 millioner kroner, for stortalentet.

Han var en svært ettertraktet spiller før Real Madrid fikk tak i ham, og forteller at spesielt to brasilianere var med på å påvirke valget hans - Marcelo og Casemiro.

– De hjalp meg ganske mye med tanke på valget. De sa at jeg måtte være på det beste laget i verden, så nå drar jeg fra det beste laget i Brasil og til den største klubben i verden, sier Vinicius Junior.

les også

Vanvittige Ronaldo!

Han følger allerede med på sin kommende arbeidsgiver, Real Madrid, som har én fot godt plantet i Champions League-semifinalen. På bortebane i Torino scoret Cristiano Ronaldo på brassespark da Juventus ble slått hele 3–0.

– Da jeg så målet til Cristiano, tenkte jeg at en dag kommer jeg til å spille med noen av de aller beste spillerne gjennom historien. Jeg så for meg at jeg feiret med ham (Cristiano Ronaldo), sier Vinicius.

VGs tips: Higuaín scorer

Onsdag får Ronaldo nok en sjanse til å score mål i Champions League, men det er ikke slik at Real Madrid frem. Klarer laget å tette igjen bakover, er avansementet i boks, men akkurat det ligger ikke i naturen til det hvitkledde laget. 1,60 er oddsen på at han scorer: spillbart, men litt lite.

les også

Higuaín åpner opp om familiedramatikk: - Jeg vurderte å forlate fotballen

Juventus har på sin side kniven på strupen og må score mål - og minst tre for å gå videre. Med Paulo Dybala (a) ute med suspensjon hviler det meste av ansvaret på argentinske Gonzalo Higuaín, som selv var en del av Real Madrids stjernegalleri i syv sesonger. Han vet hvordan det er å score på Santiago Bernabéu og har vært i sin beste Champions League-form noensinne denne sesong. På åtte kamper står han med fem nettkjenninger, inkludert tre av lagets fire mot Tottenham i åttedelsfinalen.

Verdt å nevne er det at Sergio Ramos (f) er suspendert for Real Madrid sin del, og vi går derfor for et spill på at Higuaín scorer til 2,75 i odds. Spillstopp er 20.40, og kampen kan du se på Viasport 1.

Se mer statistikk for Champions League på VG Live.

Kommersielt samarbeid

VG har et kommersielt samarbeid med Norsk Tipping, som innebærer at VG får en andel av inntektene fra spill i regi av tippeselskapet på våre plattformer. Norsk Tipping har ingen innflytelse på temavalg eller innhold, som utelukkende er basert på redaksjonelle vurderinger.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder