TOPPSPISSER: Romelu Lukaku og Zlatan Ibrahimovic har flere ganger vært på banen samtidig for Manchester United denne sesongen. Foto: ANDREW BOYERS / X03813

Hevder Zlatan-exit i Manchester United kan skje før sesongslutt

Zlatan Ibrahimovic har kontrakt med Manchester United ut sommeren, men kan være ferdig i klubben før Premier League er over.

ARTIKKELEN ER OVER ETT ÅR GAMMEL

Det skriver britiske Yahoo Sports. Nettstedet hevder Manchester United allerede ser etter potensielle Zlatan-etterfølgere, og at den høyreiste svensken kan være ferdig i klubben før kontrakten går ut.

Grunnen er angivelig interesse fra amerikanske og kinesiske klubber, der sesongene strekker seg fra mars og ut året. Yahoo nevner ikke spesifikke klubber, men skriver at klubbene ikke bare ser sportslig, men også kommersiell gevinst i å hente en så profilert spiller.

Drake, Bolt og baby: Hemmelighetene bak Griezmanns EM-feiringer

Nettstedet melder videre at uansett hva Zlatans avgjørelse blir, enten om han drar i vår eller blir ut sesongen, så forbereder klubben seg på en fremtid uten svensken neste sesong. Han kommer nemlig ikke til å finne seg i å være annetvalget bak Romelu Lukaku altfor lenge.

Hva synes du om tatoveringene til Zlatan?

les også

Avis: Lukaku misfornøyd med flere i United-garderoben – spesielt Zlatan

Én av de aktuelle erstatterne er Antoine Griezmann. Atlético Madrid-spissen har ikke lagt skjul på at han kan ende opp i Manchester-klubben en gang, men spanske AS skriver imidlertid at klubben har gitt opp ham. Istedenfor går de all in på Real Madrids Gareth Bale, ifølge avisen.

Blant grunnene til at manager José Mourinho har gitt opp franskmannen er at han angivelig står øverst på ønskelisten til Barcelona. Ifølge spanske Cadena SER, sitert av AS, skal den katalanske klubben vurdere å betale de 100 millioner euroene som utkjøpsklausulen hans lyder på i sommer.

Premier League

SVUTMP
1Liverpool12111028101834
2Leicester City128222982126
3Chelsea1282227171026
4Manchester City1281335132225
5Sheffield United12453139417
  • Champions League
  • Europaliga
  • Nedrykk

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder