CHELSEA-STJERNE: Eden Hazard, som her jubler for scoring mot Newcastle, er Chelseas aller største stjerne. Foto: Daniel Leal-olivas AFP

Hazard letter på sløret om to Chelsea-spilleres fremtid

Her er lørdagens oddstips!

Han har vært omtalt som Real Madrids neste «Galactico», og gjentatte ganger blitt kalt Cristiano Ronaldos arvtager. Men det aller meste tyder på at Eden Hazard (27) blir værende i Chelsea.

ARTIKKELEN ER OVER ETT ÅR GAMMEL

Det har vært vedvarende spekulasjoner rundt Eden Hazards fremtid. Om han kom til å forlate regjerende seriemester Chelsea eller bli værende på Stamford Bridge. Og for første gang snakker superstjernen ut om ryktene.

Ifølge Independent vil både Hazard og hans lagkamerat og landsmann Thibaut Courtois binde seg til klubben. Det har han selv langt på vei bekreftet.

Få med deg de ferskeste oddstipsene på Tipster!

Torsdag var han på plass på O2 Arena i London for å se Boston Celtics mot Philadelphia 76ers, og det var da han lettet på sløret om kontraktssituasjonen.

– Jeg tror Thibaut kommer til å signere først. Deretter kommer jeg til å gjøre det samme, sier Hazard.

Det var en stjernespekket gjeng som var til stede på NBA-kampen i London. Han var på kampen sammen med Manchester City-duoen Kevin De Bruyne og Benjamin Mendy, i tillegg til lagkameratene Pedro, Marcos Alonso, Andreas Christensen og Thibaut Courtois.

Haster

Det haster nok mer å få sistnevntes nye kontrakt på plass. Den tårnhøye målvakten har flere ganger tidligere flørtet med spansk fotball, og kontrakten hans går ut etter neste sesong. Hazards kontrakt fortsatt vil holde ham i den blå delen av London i to år til. Courtois har i likhet med Hazard blitt i lang tid koblet til Real Madrid.

Det er utvilsomt gode nyheter for Chelsea dersom de klarer å spikre nye kontrakter til de to belgiske stjernespillerne, men samtidig er det mye usikkerhet på Stamford Bridge om dagen. Antonio Conte kan nemlig fort finne på å forlate klubben fra den engelske hovedstaden.

PÅ KAMP: Pedro (t.v.) og Eden Hazard var blant superstjernene fra fotball som var på plass da det ble spilt NBA på O2 Arena i London. Foto: Matthew Childs Reuters

VGs tips: Chelsea-målfest

Lørdag klokken 16.00 tar Chelsea imot Leicester til Premier League-kamp etter et lite FA cup-opphold. «The Blues» ligger på 3. plass i Premier League og jager Manchester-klubbene i teten. Leicester ligger på sin side på 8. plass.

Chelsea har ikke tapt på sine siste syv forsøk, mens Leicester bare har vunnet én av sine siste syv, og Antonio Contes menn har hamret inn mål denne sesongen og scoret 41 på sine 22 kamper, halvparten av de på hjemmebane. Leicester har på sin side både scoret og sluppet inn 18 når de har vært på reisefot.

Vil du ha oddstips i videoform? Da bør du følge Tipster på Facebook.

Det aller meste tyder på at det kan bli en målrik affære mellom disse to lagene.

Chelsea må klare seg uten nysigneringen Ross Barkley (mb) som er ute med skade, mens bortelaget mangler Robert Huth (f) og Danny Simpson (f) til oppgjøret.

Contes menn har massevis av offensive kvaliteter å by på, mens Leicester ofte kan lekke som en sil. Vi prøver oss derfor på et handikapspill til 1.65 i odds. Spillestopp er klokken 15.55, og kampen vises på TV 2 Sport Premium.

Kommersielt samarbeid

VG har et kommersielt samarbeid med Norsk Tipping, som innebærer at VG får en andel av inntektene fra spill i regi av tippeselskapet på våre plattformer. Norsk Tipping har ingen innflytelse på temavalg eller innhold, som utelukkende er basert på redaksjonelle vurderinger.

Premier League

SVUTMP
1Liverpool88002061424
2Manchester City85122791816
3Arsenal84311311215
4Leicester City8422147714
5Chelsea84221814414
  • Champions League
  • Europaliga
  • Nedrykk

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder