INTERESSERT: Zinédine Zidane, her på et trenermøte i Nyon sammen med José Mourinho (foran til venstre), skal være tiltrukket av Manchester United. Foto: Jean-Christophe Bott / AP

Hevder Zidane ønsker Manchester United-jobben

Real Madrids tidligere suksesstrener Zinédine Zidane (46) skal være lysten på en jobb igjen – og Manchester United skal være hans ønskede destinasjon.

ARTIKKELEN ER OVER ETT ÅR GAMMEL

Den franske fotballegenden sjokkerte en hel fotballverden ved å trekke seg som Real Madrid-trener etter tre strake Champions League-trofeer.

les også

Zidane har fintet ut alle – igjen

I utgangspunktet handlet de største spekulasjonene om at han kunne bli fransk landslagstrener etter Didier Deschamps, men sommerens franske VM-gull har gjort jobben utilgjengelig i overskuelig fremtid.

Tipster gir deg ferske oddstips hver dag!

Dermed skal Zidane ha rettet blikket mot klubbmarkedet, og ifølge storavisen L’Équipe er det én destinasjon som tiltrekker ham mer enn noen annen: Premier League.

Mourinho i fare?

Kun de aller største jobbene skal være interessante for Zidane, men det er ikke flust av ledige plasser i disse klubbene: Juventus, den eneste aktuelle klubben for ham i Italia, skal være fornøyd med sin sjef Massimiliano Allegri, mens Real Madrids erkerival Barcelona av naturlige årsaker er uaktuelt.

les også

Avis: Slik var maktkampen mellom Mourinho og United

Den toppjobben som akkurat nå virker å være mest innenfor rekkevidde for Zidane, er i Manchester United, der José Mourinho har hatt en turbulent sommer. Portugiseren er heller ikke kjent for å bli værende i en klubb i mer enn tre sesonger, og dette er hans tredje i Manchester United.

På forsideplass skriver L’Équipe onsdag at Zinédine Zidane, som har vært taus helt siden han ga seg i Real Madrid, skal ønske seg Manchester United-jobben:

Foto: Faksimile, L’Équipe

VGs tips: Uavgjort

Onsdag kveld spiller Real Madrid sin første offisielle kamp etter Zidanes sjokkavgang. Nå er det tidligere Spania-sjef Julen Lopetegui som leder laget. Anledningen er den europeiske supercupen mot Atlético Madrid i estiske Tallinn.

Kampen mellom de to Madrid-gigantene risikerer å bli noe preget av at flere profiler har kommet sent hjem fra VM, som Raphaël Varane og Antoine Griezmann, og de seks seneste oppgjørene innbyrdes viser hvor jevnt det er: 2–3–1 er fasiten i favør Real Madrid.

Vi anbefaler et spill på uavgjort til 3,05 i odds. Kampen vises på Viasat 4. Spillestopp er klokken 20.55.

Kommersielt samarbeid

VG har et kommersielt samarbeid med Norsk Tipping, som innebærer at VG får en andel av inntektene fra spill i regi av tippeselskapet på våre plattformer. Norsk Tipping har ingen innflytelse på temavalg eller innhold, som utelukkende er basert på redaksjonelle vurderinger.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder