I FARTA: Molde-spiller Isak Ssewankambo i duell mot VIFs Christian Grindheim (nå Haugesund) i en Eliteseriekamp i 2016.
I FARTA: Molde-spiller Isak Ssewankambo i duell mot VIFs Christian Grindheim (nå Haugesund) i en Eliteseriekamp i 2016. Foto: Ekornesvåg, Svein Ove / NTB scanpix

Utlånt Molde-spiller «betydelig nedkjølt» etter vannscootervelt

FOTBALL

Molde-eide Isak Ssewankambo (22) og Malmö-lagkompis Carlos Strandberg (22) tilbragte cirka 20 minutter i vannet før de ble reddet etter å ha veltet på vannscooter.

Publisert: Oppdatert: 24.05.18 18:32

Da den svenske redningstjenesten kom på plass og fikk fisket de to opp av vannet, var duoen «i god behold, men betydelig nedkjølt», ifølge lokalavisen Sydsvenskan, sitert av Aftonbladet.

Vannscootervelten skal ha funnet sted ved 17-tiden onsdag i Öresund, og vannet skal ha holdt snaue 17 grader. Ifølge avisens vitnebeskrivelser hadde vannscooteren veltet og bare nesen av scooteren var synlig over vannskorpen.

De to skal ikke ha hatt på seg flytevest eller våtdrakt og var ikke i stand til å ta seg til land omkring 800 meter unna.

– Det stemmer at vi var ved sjøen i går, men vi har fullt fokus på treningene og kampen vår søndag. Vi kommer bare til å prate om det, sier de to i en felles uttalelse til Sydsvenskan.

Isak Ssewankambo spiller for Malmö, men er eid av Molde. Han er bare på utlån til den svenske klubben, som har fått en svak sesongstart og bare står med 14 poeng på de første elleve kampene.

Hendelsen virker ikke å få noen konsekvenser for de to sportslig sett.

– Jeg har snakket med guttene, og har lagt saken død, sier Malmös sportssjef Daniel Andersson til Sydsvenskan.

Her kan du lese mer om