SPØKEFULL: Ole Gunnar Solskjær skjærer en grimase under pressekonferansen før PSG-kampen. Nordmannen var i godt humør da han møtte journalistene. Foto: JASON CAIRNDUFF / Reuters

Avis hevder United har bestemt seg om Solskjær: – Dette er hans største problem

MANCHESTER (VG) Manchester United skal allerede ha bestemt seg for å gi Ole Gunnar Solskjær (45) den permanente managerjobben, hevder avisen The Sun. Tidligere United-trener René Meulensteen (54) mener spekulasjonene er nordmannens største problem i jobben.

 • Arilas Berg Ould-Saada

Artikkelen er over ett år gammel

Mandag morgen publiserte The Sun nyheten basert på anonyme kilder. Mannen bak saken heter Neil Custis, har dekket Manchester United i en årrekke og blir ansett som en journalist med gode kilder i klubben.

– Alt jeg kan si, er at jeg fikk informasjonen, og at jeg tror på den, sier Custis til VG på Old Trafford etter Solskjærs pressekonferanse.

les også

– Jeg så på TV med sønnen min og sa «wow!»

– Så du tror at de har bestemt seg allerede før kampene mot PSG i Champions League, Chelsea i FA-cupen og Liverpool i Premier League? Hva hvis han taper alle de?

– Du baserer ikke en avgjørelse på én kamp mot de femdoble franske seriemesterne. Du baserer det over en lengre periode: 10 seirer på 11 kamper, endringene han har gjort i bakgrunnen, samtalene han har hatt på tomannshånd med spillerne, hvordan han har forvandlet fansen og hele stedet.

Få siste nytt om Ole Gunnar Solskjær og Manchester United i vår Solskjær-spesial!

– En manager som Mauricio Pochettino er med andre ord allerede utelukket av United-ledelsen?

– Det at Solskjær har denne suksessen som et klubbikon fra før, skaper en spesiell atmosfære. Når du har noe så spesielt, så vil du beholde det. Du vil ikke la det gå og hente noen andre fra utsiden som ikke kjenner klubben, sier Custis.

SKREV SAKEN: The Sun-journalisten Neil Custis hevder å sitte på informasjon om at Manchester United allerede har bestemt seg for å ansette Ole Gunnar Solskjær. Foto: Arilas Berg Ould-Saada / VG

– Kommer til å svirre rundt ham

Spekulasjonene har lenge stormet rundt Solskjær og den permanente managerjobben, og har økt i styrke etter hvert som han har radet opp seirer. Men foreløpig er det kun The Sun som hevder at de sitter på informasjon om at avgjørelsen er tatt, så det er for tidlig å konkludere med at det stemmer.

les også

United-eieren besøkte Solskjær – snakket med agent Solbakken

Den tidligere United-treneren René Meulensteen kjenner til det enorme medietrykket rundt klubben og mener de konstante spekulasjonene kan være utfordrende å håndtere for Solskjær.

– Spekulasjonene kommer til å være der hele tiden helt frem til sesongslutt med mindre United offentliggjør en avgjørelse før den tid. Dette er hans største problem, sier Meulensteen til VG.

– Det kommer til å svirre rundt ham konstant: «Hva skjer nå? Hva skjer nå?» Det står om det hver dag i avisene: «Ole leder an i kampen om jobben, nei, nå er det Pochettino, nei, nå er det en annen». Det er umulig å gjøre det noe med det, sier han.

Den tidligere Ferguson-assistenten synes Solskjær håndterer spekulasjonene på en god måte.

– Det virker som han er veldig flink til å stenge det ute og ikke la det distrahere ham. Han fremstår rolig og sikker, sier Meulensteen.

Her kan du lese VGs store intervju med den mangeårige United-treneren, der han blant annet forteller hvem han mener Solskjær bør kjøpe til sommeren hvis han får jobben.

UNITED-KJENNER: René Meulensteen jobbet under Sir Alex Ferguson i 12 år. Foto: Arilas Berg Ould-Saada / VG

Solskjær: – For enkelt

Spørsmålet om den permanente managerjobben dukket nok en gang opp under mandagens pressekonferanse før storkampen mot PSG i Champions League.

En journalist ville vite om det er «for enkelt» å si at dersom laget vinner mot PSG og Liverpool den neste halvannen uken, så er det nok til å overbevise ledelsen om at han burde få jobben.

– Ja, det er for enkelt. Dere må endre manuset nå, for dere har så mange forskjellige måter å stille det samme spørsmålet på. Det blir for enkelt. Det er fortsatt noen måneder igjen av denne sesongen hvor jeg kan gjøre det jeg kan for klubben, sier Solskjær.

Premier League

SVUTMP
1Leicester City330012489
2Liverpool33009459
3Everton33008359
4Aston Villa22004046
5Arsenal32016426
 • Champions League
 • Europaliga
 • Nedrykk

Mer om

 1. Ole Gunnar Solskjær
 2. Premier League
 3. Manchester United

Flere artikler

 1. Pluss content

  Mangeårig United-trener i stort VG-intervju: Disse burde Solskjær kjøpe hvis han får jobben

 2. Hevder Solskjær er eneste kandidat til United-jobben: – Bare et tidsspørsmål

 3. Folket tror på forlenget Solskjær-eventyr – United-ekspert er uenig

 4. United-heltene advarer Solskjær: - Her er fellene han kan gå i

 5. Solskjærs jobb er helt unik

Fra andre aviser

 1. Da Solskjær scoret seiersmålet på Camp Nou, satt Pochettino på tribunen og ropte

  Aftenposten
 2. «Selv ikke triumf i Europa er noen garanti for at Solskjær får fortsette»

  Aftenposten
 3. Lokalavis: Manchester United-stjernene forventer Solskjær-beskjed tirsdag kveld

  Aftenposten
 4. Forventningene til Solskjær endres nå, mener United-kjenner: – Han kan ikke gjemme seg bak gode resultater lenger

  Aftenposten
 5. «Til nå har det vært lovsang og hyllest. Her er seks grunner til at Solskjær får det tøffere fremover.»

  Aftenposten
 6. Hvordan han takler motgang, vil definere Solskjær som leder

  Aftenposten

VG Rabattkoder

Et kommersielt samarbeid med kickback.no