MOROKLUMP: Manchester Citys midtbanespiller Benjamin Mendy liker å underholde fansen på Twitter. Her feirer han en scoring med Leroy Sané under 5-0-seieren over Liverpool. Foto: Oli Scarff AFP

City-stjernens frekke FIFA 18-stikk: – Har dere ikke TV?

Her er lørdagens oddstips

Manchester Citys backstjerne Benjamin Mendy (23) er glad i å underholde på sosiale medier.

ARTIKKELEN ER OVER TO ÅR GAMMEL

Hvis det er én fotballspiller du skal følge på Twitter, så er det Mendy, som denne sommeren ble tidenes dyreste forsvarer da han ble kjøpt fra Monaco.

Få med deg de ferskeste oddstipsene på Tipster!

Nå har franskmannen levert et nytt gullkorn på sin hysteriske konto. Denne gangen er det EA Sports, skaperne av de populære FIFA-spillene, som får høre det.

På 2018-utgaven av spillet, som kommer ut i slutten av september, har Mendy blitt tildelt «ratingen» 78 av 99. Det får spilleren til å reagere.

Les også: Joshua King roses av Liverpool-legende

«Har dere ikke TV? 78, virkelig?!», skriver Mendy.

Manchester City-manager skjønte raskt at han hadde fått en moroklump på laget denne sommeren.

– Ikke bare er han en god og fysisk sterk spiller som vil hjelpe oss de neste fem-seks årene. Han er også morsom! Han kommer til å skape et godt miljø i garderoben, sa Guardiola ifølge Manchester Evening News.

Fleipet med fotograf

Takket være en rekke morsome Twitter-meldinger har Mendy allerede rukket å bli en favoritt blant fansen og andre Premier League-entusiaster.

Som da han spøkte med at han hadde glemt å betale en parkeringsbot på restauranten «Nando's»:

Eller da paparazzier ventet utenfor hotellet hans, og Mendy valgte å gå bort og ta et bilde av en av dem:

VGs tips: Stor City-seier

Etter en skadeplaget sesongstart har Mendy spilt 90 minutter i Manchester Citys tre siste kamper. Han var særlig imponerende mot Liverpool, da han leverte en målgivende pasning i 5-0-seieren på Etihad Stadium.

Vil du ha oddstips i videoform? Da bør du følge Tipster på Facebook.

Lørdag ettermiddag venter en bortekamp mot Watford, som fortsatt har til gode å tape i Premier League denne sesongen (2-2-0). Men Manchester City virker å ha funnet formen i angrep nå, så det er grunn til å tro at Watford ryker på sitt første tap.

Watford-forsvaret er redusert på grunn av skader og suspensjoner, og Manchester City har vunnet sine seks siste kamper mot denne motstanderen. Sist de møttes vant City hele 5-0.

Derfor tror vi på Manchester City-seier med minst to mål borte mot Watford. Det er vårt anbefalte spill til 1,83 i odds. Spillestopp er klokken 15.55.

Kommersielt samarbeid

VG har et kommersielt samarbeid med Norsk Tipping, som innebærer at VG får en andel av inntektene fra spill i regi av tippeselskapet på våre plattformer. Norsk Tipping har ingen innflytelse på temavalg eller innhold, som utelukkende er basert på redaksjonelle vurderinger.

Premier League

SVUTMP
1Liverpool22211052143864
2Manchester City24163565273851
3Leicester City23143648232545
4Chelsea2412484132940
5Manchester United239773627934
  • Champions League
  • Europaliga
  • Nedrykk

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder