TATT I TOLLEN: Christian Wilhelmsson (venstre) - her fra en landslagssamling med Zlatan Ibrahimovic og de andre svenske landslagsspillerne - ble stoppet i tollen med ulovlig sjokolade. Foto: Bjørn S. Delebekk

Chippen tatt i tollen med likørkonfekt

(VG Nett) Christian Wilhelmsson og hans modellkjæreste Oksana Andersson ble avslørt for alkoholsmugling da de hadde med seg konfekt til Saudi Arabia.

Publisert:

Wilhelmsson spiller i Saudi Arabia og alkohol er strengt ulovlig. Men at noen biter konfekt skulle lage problemer for dem i tollen da de ankom flyplassen i Riyadh i slutten av forrige uke, hadde de neppe regnet med.

- Jeg var kjempenervøs, sier Oksana Andersson i deres felles blogg på pause.se.

Mistenkelige konfektesker

Tollerne fattet mistanke da det svenske paret kom til flyplassen og hadde med seg to mistenkelige Aladdin konfektesker.

BLE NERVØS: Oksana Andersson ble veldig nervøs da tollerne fant ut at de hadde med seg ulovlig sjokoladen til Saudi Arabia. Foto: Splash News

- Da de så sjokoladeesken, forsøkte jeg å forklare at dette bare var sjokolade. Dette spiser småunger. Men så vendte de på esken og fant ut at det var alkohol i sjokoladen, sier Andersson.

Hun ba tollerne ta sjokoladen og kaste den, slik at hun kunne komme seg bort. For de fleste kan dette høres ut som en fillesak og en morsom greie. Men slik opplevde ikke Andersson situasjonen.

- Du tror kanskje jeg overdriver, men det var ikke morsomt. Jeg var så nervøs at jeg ikke fikk frem noen ord. Jeg følte meg dårlig og svettet, sier Andersson.

Ble sur

- Hvordan kom du deg ut av situasjonen? Spør Aftonbladet.

- Det holder jeg for meg selv, svarer fotballkjæresten.

Den tidligere Stabæk-spilleren Chippen var mer opptatt av andre ting.

- Han sa: Hva skal vi ha til jul nå uten Aladdin, så gikk han og var sur. Aldri mer, sa han, sier Oksana Andersson.

Her kan du lese mer om

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder