STJERNEREKKE: Diego Milito (t.v.), Zlatan Ibrahimovic, Samuel Etoo, Lionel Messi og Fernando Torres blir å se når VG Live sender tre Champions League-kamper i kveld. Foto: Reuters og AFP

Se verdens heteste spisser på VG Live!

Hvem mener du er den største av de store?

(VG Nett) I kveld kan du se flere av verdens største angrepsstjerner i aksjon på VG Live når Barcelona, Inter og Liverpool spiller Champions League.

ARTIKKELEN ER OVER TI ÅR GAMMEL

Se følgende kamper i kveld:Rubin Kazan - Inter kl. 18.30Fiorentina - Liverpool 20.45Barcelona - Dinamo Kiev 20.45

Som en del av et prøveprosjekt skal nemlig VG Nett i samarbeid med Viasat sende tre av kveldens Champions League-kamper, og det mangler ikke på store stjerner.

Først ut er Inter som spiller borte mot russiske Rubin Kazan, og Jose Mourinhos mannskap har scoret flest mål av alle så langt i serie A.

Argentinske Diego Milito danner en farlig angrepsduo med Samuel Eto'o. Milito har satt inn fem mål så langt i sesongen og står med det i spissen for et Inter-lag som trenger en seier etter å ha spilt 0-0 i Champions League åpningen mot Barcelona.

Barcelona spiller i kveld hjemme mot Dinamo Kiev, og med superstjerner som Zlatan Ibrahimovic og Lionel Messi på banen skal det mye til at det ikke skjer ting foran Kiev-målet.

Zlatan har funnet seg til rette på Nou Camp og scoret fem mål så langt denne sesongen. Svensken hadde et par store muligheter til å score i åpningskampen borte mot gamleklubben Inter, men måtte gå målløs av banen.

I AKSJON I KVELD: Her scorer Lionel Messi mot Atletico Madrid, og i kveld skal argentineren i aksjon mot Dinamo Kiev. Se kampen på VG Live! Foto: AFP

Lagkamerat Messi har også satt inn fem mål denne sesongen for Barcelona som sammen med Real Madrid topper tabellen med full pott på fem kamper. Den teknisk briljante argentineren scoret ni mål i fjorårets Champions League-turnering og det tar neppe lang tid før han åpner årets konto.

Men den store formspilleren for øyeblikket er Fernando Torres. Spanjolen scoret hattrick mot Hull i helgen, og det var hans fjerde I Liverpool-karrieren. Han står nå med imponerende 58 mål på 92 kamper for de røde.

- Med fem mål på to kamper, har det vært en herlig uke for meg, sier Fernando Torres til Liverpool Echo og klubbens hjemmeside.

I kveld kan du altså se alle stjernene på VG Live - følg med fra kl. 18.30!

Se mer statistikk for Champions League på VG Live.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder