Stølås: – Hvis jeg tenker på alt jeg går glipp av, går jeg i kjelleren

HAUGESUND (VG) (Haugesund – Brann 1-1) Haugesunds nøkkelspiller Alexander Stølås (30) regner med at sesongen er over etter en alvorlig skade mot Brann.

– Jeg kan ikke gjøre noe annet enn å legge en god plan og tenke på hva jeg kan gjøre for å komme tilbake. Hvis jeg tenker på alt jeg går glipp av nå, kommer jeg til å gå i kjelleren og bli deprimert, sier Stølås til VG.

Etter et drøyt kvarter ble han liggende på gresset i feltet, med tilsynelatende store smerter – til tross for at han ikke hadde vært i kontakt med noen mot- eller medspillere.

Redaksjonelt samarbeid

Se Eliteserien og OBOS-ligaen direkte på Dplay og Eurosport Player

– Det er en cornersituasjon og det skjer idet jeg prøver å hoppe. Jeg føler at jeg får et spark, men det får jeg nok ikke. Det er en standard reaksjon når man ryker akillesen, sier Stølås.

Dødballspesialisten står med tre scoringer og fem målgivende pasninger så langt i sesongen.

– Det har ikke gått helt opp for meg ennå. Det er surt når jeg hører at en god klubb så meg i dag, sier Stølås.

Haugesund-backen bekrefter at han har hørt at den nyopprykkede Bundesliga-klubben Union Berlin var tilstede, noe tidligere TV 2-profil Davy Wathne meldte på Twitter.

Stølås tror skaden vil sette ham ut av spill i fire til seks måneder.

– Jeg vet ikke om det betyr noe om jeg opererer eller ikke. Vi gjør det som er best, og så får jeg trene som en gal mann.

– Så sesongen er over for din del?

– Jeg tror det. Jeg tror ikke jeg skal tenke for mye på å komme tilbake i løpet av denne sesongen. Jeg må gjøre en jobb, sånn at jeg er klar neste år.

les også

Haugesund-stopper irritert etter Brann-straffe: – Jeg gidder ikke

Han dukket opp på stadion igjen med bandasje, og så lagkameratene spille 1–1 i kampen der Sondre Tronstad utlignet med et herlig langskudd.

– Jeg har ikke scoret på tre-fire år, og da er det en ekstremt god følelse når man treffer så godt og ballen går i krysset, beskriver Tronstad.

Brann tok ledelsen etter et omdiskutert straffespark, som først ble reddet av Helge Sandvik, før Vito Vormgoor satte returen.

– Femti-femti, men jeg tar den, vurderer Branns Veton Berisha, som stupte i gresset etter straffeduellen med Fredrik Pallesen Knudsen.

– Ikke straffe. Berisha tar ballen først, og så treffer jeg den sånn at den endrer retning, før Berisha kommer i foten min i etterkant, sier Pallesen Knudsen.

Se mer statistikk for Eliteserien på VG Live.

Eliteserien

SVUTMP
1Molde24165354233153
2Bodø/Glimt24146454342048
3Odd24136538281045
4Rosenborg2411763729840
5Viking2410774133837
  • Champions League-kvalifisering
  • Europaliga-kvalifisering
  • Nedrykkskvalifisering
  • Nedrykk

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder